Gå videre til innhold
TO NYE ÅR: Morten Djupvik (venstre) er glad for å fortsette å ha Hurtigruta Carglass® og adm.dir Morten Bjørlo med videre.
TO NYE ÅR: Morten Djupvik (venstre) er glad for å fortsette å ha Hurtigruta Carglass® og adm.dir Morten Bjørlo med videre.

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass® viderefører skiskyttersamarbeid

Norges Skiskytterforbund forlenger avtalen med Hurtigruta Carglass® med to år. Dette blir sjette sesongen de samarbeider.

– Hurtigruta Carglass® har i mange år bidratt til en positiv samfunnsutvikling gjennom å jobbe med norsk skiskyting. Samarbeidet bidrar til at vi kan skape gode resultater både i toppen og for bredden. Vi er stolte av at vi har utviklet et langvarig og sterkt partnerskap, forteller Morten Djupvik, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

Dette blir altså den femte sesongen Norges ledende selskap innen reparasjon og utskifting av bilglass, er partner med skiskytterne.

Administrerende direktør i Hurtigruta Carglass®, Morten Bjørlo, søker stadig utvikling og vil i kommende avtaleperiode ha et spesielt fokus på hvordan skiskytterne kan bidra til økt trivsel internt hos de ansatte i Hurtigruta Carglass®

– Vi har alltid vært opptatt av hvordan vi jobber og det å gi noe tilbake. Skiskytterforbundet og vårt arbeid sammen ‘tikker’ av begge boksene, og i den kommende perioden skal vi ha spesielt fokus på intern aktivering. Vi skal fortsette å vokse i årene som kommer, og skiskytterne er med å bidra til det, forteller Morten Bjørlo, administrerende direktør i Hurtigruta Carglass®.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Emilie Nordskar, markeds- og kommunikasjonssjef Norges Skiskytterforbund
tel: 900 55 379

Kategorier

Kontakter

Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway