Gå videre til innhold
TO NYE ÅR: Morten Djupvik (venstre) er glad for å fortsette å ha Hurtigruta Carglass® og adm.dir Morten Bjørlo med videre.
TO NYE ÅR: Morten Djupvik (venstre) er glad for å fortsette å ha Hurtigruta Carglass® og adm.dir Morten Bjørlo med videre.

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass® viderefører skiskyttersamarbeid

Norges Skiskytterforbund forlenger avtalen med Hurtigruta Carglass® med to år. Dette blir sjette sesongen de samarbeider.

– Hurtigruta Carglass® har i mange år bidratt til en positiv samfunnsutvikling gjennom å jobbe med norsk skiskyting. Samarbeidet bidrar til at vi kan skape gode resultater både i toppen og for bredden. Vi er stolte av at vi har utviklet et langvarig og sterkt partnerskap, forteller Morten Djupvik, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

Dette blir altså den femte sesongen Norges ledende selskap innen reparasjon og utskifting av bilglass, er partner med skiskytterne.

Administrerende direktør i Hurtigruta Carglass®, Morten Bjørlo, søker stadig utvikling og vil i kommende avtaleperiode ha et spesielt fokus på hvordan skiskytterne kan bidra til økt trivsel internt hos de ansatte i Hurtigruta Carglass®

– Vi har alltid vært opptatt av hvordan vi jobber og det å gi noe tilbake. Skiskytterforbundet og vårt arbeid sammen ‘tikker’ av begge boksene, og i den kommende perioden skal vi ha spesielt fokus på intern aktivering. Vi skal fortsette å vokse i årene som kommer, og skiskytterne er med å bidra til det, forteller Morten Bjørlo, administrerende direktør i Hurtigruta Carglass®.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Emilie Nordskar, markeds- og kommunikasjonssjef Norges Skiskytterforbund
tel: 900 55 379

Kategorier

Kontakter

Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway