Gå videre til innhold
Morten Bjørlo (t.v) og Morten Aa Djupvik (t.h)
Morten Bjørlo (t.v) og Morten Aa Djupvik (t.h)

Pressemelding -

HURTIGRUTA CARGLASS® FORTSETTER SAMARBEIDET MED SKISKYTTERLAGET

Møtene med utøverne, synligheten på utøvernes klær og det gode samarbeidet med skiskytterforbundet var blant de avgjørende faktorene for at Hurtigruta Carglass® nå viderefører sin samarbeidsavtale med ytterligere et år.

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap innen bransjen for reparasjon og utskiftning av bilglass, og har vært med på skiskytterlaget siden 2017. Administrerende direktør i Hurtigruta Carglass®, Morten Bjørlo, er imponert over måten skiskytterne representerer idretten sin på.

- Jeg synes utøverne er utrolig dyktige og sympatiske. Selvfølgelig sportslig, men også som personer når man møter dem. I tillegg synes jeg måten de framstår på i pressen er eksemplarisk, sier Bjørlo.

Sammen med kollegaer i Hurtigruta Carglass har han vært på plass under verdenscupkonkurranser på steder som Ruhpolding og Anterselva, og fått oppleve skiskyttersirkuset fra innsiden.

- Første gang vi var med var i 2017, og det var utrolig bra. Vi har fått muligheten til å komme tett på utøverne, prate med dem og høre om livet som toppidrettsutøvere. Slike ting har vi satt stor pris på, sier han.

Generalsekretær i Norges skiskytterforbund, Morten Aa Djupvik, sier samarbeidet med Hurtigruta Carglass er av stor betydning for å opprettholde den høye kvaliteten i topp og bredde.

- De har vært, og vil heldigvis fortsatt være, en viktig samarbeidspartner som vi er utrolig glade for å ha med oss videre. De kjenner oss godt, vi kjenner dem godt, kjemien er god og vi ser potensialet for å få til enda mer sammen i tida framover, sier Djupvik.

Blant annet peker han på flere aktiviteter sammen for å engasjere hele selskapet, for eksempel gjennom felles treningsprogram og ulike kurs innen skiteknikk og skismurning.

- Så kan de kjenne på en enda større stolthet når de ser norske skiskyttere på toppen av pallen, sier Djupvik.

Bjørlo ser fram mot å la enda flere ansatte ta del i samarbeidsavtalen med Norges skiskytterforbund.

- Jeg synes vi har et veldig fint samarbeid med forbundet, og inntrykket vi har fått er at alle virker veldig interesserte i å ha oss med videre. Det betyr mye. I tillegg ser vi fordelen av utøverne har logoen vår på armen når de blir intervjuet på TV. Det er sikkert vi som legger aller mest merke til det, men det gjør oss stolte, sier Bjørlo.

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway