Gå videre til innhold
FORNYER SAMARBEIDET: Hurtigruta Carglass, Norges Skiskytterforbund og Johannes Thingnes Bø forlenger samarbeidet med enda ett år. Foto: Christian Haukeli
FORNYER SAMARBEIDET: Hurtigruta Carglass, Norges Skiskytterforbund og Johannes Thingnes Bø forlenger samarbeidet med enda ett år. Foto: Christian Haukeli

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass forlenger samarbeidet med skiskytterne

Norges Skiskytterforbund forlenger avtalen med Hurtigruta Carglass med ett år. Selskapet skriver samtidig ny ambassadøravtale med Johannes Thingnes Bø.

– Vi er veldig stolte over å fortsette samarbeidet, og lar oss inspirere av forretningsmodellen og visjonen til Hurtigruta Carglass. Selv i en utfordrende periode har de beholdt et sterkt fokus på service og vært fleksible på alle måter. Vi ønsker å bidra til at enda flere får øynene opp for Hurtigrutas tilnærming til kundebehandling, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

Dette blir den fjerde sesongen Norges ledende selskap innen reparasjon og utskifting av bilglass samarbeider med skiskytterne. Med seg på laget har de også verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø. Gjennom en egen ambassadør-avtale bidrar Thingnes Bø på flere områder i avtalen.

– Samarbeidet med Johannes fungerer utmerket, og vi er stolte av å ha ham med på laget. Johannes er som oss, veldig fokusert og opptatt av å yte sitt beste i alle situasjoner. Sammen med forbundet skal vi fortsette å kapre markedsandeler også i året som kommer, forteller administrerende direktør i Hurtigruta Carglass, Morten Bjørlo.

Selv er skiskytteren svært entusiastisk over at samarbeidet fortsetter:

– Jeg har lært Hurtigruta Carglass å kjenne gjennom flere år, og kan med hånda på hjertet si at de setter kunden og mennesket i fokus. Hurtigruta Carglass er en arbeidsplass med godt humør og en god gjeng med stor vilje etter utvikling; akkurat som oss i skiskytterlandslaget, sier Thingnes Bø.

Om Hurtigruta Carglass®

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass. Hurtigruta Carglass® sitt mål er å være det naturlige førstevalget ved reparasjon og skifte av bilglass.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Generalsekretær Morten Djupvik i Norges Skiskytterforbund tel: 916 83 540 / e-post: morten@skiskyting.no

Administrerende direktør Morten Bjørlo i Hurtigruta Carglass tel: 987 09 500 / e-post: morten@hurtigruta.no 

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway