Gå videre til innhold
Hörmann Norge på lag med Norges Skiskytterforbund

Pressemelding -

Hörmann Norge på lag med Norges Skiskytterforbund

Hörmann blir ny samarbeidspartner med Norges Skiskytterforbund. Portleverandøren har inngått en toåring avtale med skiskytterforbundet.

- Skiskyting er i våre øyne den mest attraktive vinteridretten, og har en meget sterk posisjon hos det norske folk gjennom solide seertall og popularitet. Dette er en idrett og et forbund vi er stolte av å være på lag med, og de har en solid merkevare å bygge et slikt samarbeid på. Vi ønsker å være en portåpner for videre suksess for norske skiskyttere, sier en stolt Vidar S. Stormark, daglig leder i Hörmann.

Skiskyting har om lag 500 millioner TV-seere i året i Europa, og med framtredende norske profiler på herre- og kvinnesiden ønsker Hörmann å forsterke sin merkevare ytterligere. Det er et arbeid generalsekretær Rakel Rauntun gleder seg til å bidra med.

- Hörmanns krav om kompromissløs kvalitet og presisjon er noe vi kjenner oss godt igjen i, og vi ser fram til et spennende og utviklende samarbeid. Vi skal bidra med attraktive opplevelser og styrke den solide vinnerkulturen som allerede eksisterer hos Hörmann, sier Rakel Rauntun.

Tidligere i år ble det kjent at den internasjonale Hörmann-gruppen sikret seg en avtale med det internasjonale skiskytterforbundet (IBU), noe som gjør at Hörmann-merkevaren vil bli meget synlig i internasjonale skiskytterkonkurranser.

Om Hörmann Norge AS
Hörmann Norge AS ble etablert i 1999. Med en omsetning på over 200 millioner kroner, er Hörmann en av de ledende aktører innen portbransjen i Norge. Hörmanns produkter selges gjennom et aktivt forhandlernettverk som dekker hele landet, samt gjennom avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. Hörmann Norge AS har totalt 85 ansatte. Hovedkontoret ligger i Søgne kommune i Vest-Agder.

Kontaktpersoner:
Vidar S. Stormark, daglig leder Hörmann Norge AS 91 10 36 98
Rakel Rauntun, generalsekretær Norges skiskytterforbund 95 86 46 86

Emner

Kontakter

Stig Flatebø

Stig Flatebø

Økonomisjef 95966218

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway