Gå videre til innhold
Gull og bronse i Junior-VM

Pressemelding -

Gull og bronse i Junior-VM

Det ble en fantastisk norsk dag i Hviterussland da Jonas Uglem Mobakken sto for Norges første gullmedalje i Junior-VM, og Mattis Haug tok bronseplassen.

Jonas Uglem Mobakken fra Oslo SSL gikk et superløp på dagens sprint for ungdom menn i Junior-VM i Minsk. Han skjøt to fulle hus og hadde en god dag i sporet. I mål var han 10,3 sekunder foran østeriske Felix Leitner som tok andreplassen.

Mattis Haug fra Fet SK var ikke mye dårligere, og tok bronseplassen på dagens sprint. Mattis hadde én bom og gikk inn 26, 1 sekunder bak Jonas.

-  Det var veldig gøy å gå i dag. Det gikk lett på første runde, men så ble det tyngre og jeg måtte kjempe ganske hardt på de to siste rundene, men det gikk jo bra! Og jeg har aldri skutt to fulle hus før, så det var veldig moro, sa Jonas etter konkurransen.

Andras Kjeverud Eggen fra Hernes IL endte på en 14. plass. Med 3 runder var han 1:17 bak Jonas i mål.

Vedlagte bilder og video kan brukes fritt. Krediteres Norges Skiskytterforbund.

Emner

Pressekontakt

Therese Engebråten

Therese Engebråten

Sponsoransvarlig Marked, kommunikasjon og sosiale medier 979 69 281

Relatert materiale

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo