Gå videre til innhold
Fursetgruppen til bords med Norges Skiskytterforbund

Pressemelding -

Fursetgruppen til bords med Norges Skiskytterforbund

Fursetgruppen, med sine 21 restauranter og cateringtjeneste, er ny samarbeidspartner med Norges Skiskytterforbund.

- Vi er stolte over å komme til bords med Fursetgruppen  og vi gleder oss til et smakfullt samarbeid i årene framover. Dette er en avtale som våre utøvere og samarbeidspartnere skal få nyte godt av. De unike matopplevelsene og kravene til høy kvalitet i restaurantene til Fursetgruppen passer perfekt til vår ambisjon om å være den mest attraktive vinteridretten, sier generalsekretær Rakel Rauntun i Norges Skiskytterforbund.

Fursetgruppen har 21 restauranter i Oslo, deriblant Maaemo, Ling Ling Hakkasan, Tjuvholmen Sjømagasin, Grand Cafe og Pizza Crudo. Se hele listen over restauranter her.

- Skiskytterne og Fursetgruppen har til felles med at vi alltid streber for å bli litt bedre hver dag, og begge byr på opplevelser som fester seg hos folk. Vi ser fram til å feire utøverne og skape de gode møteplassene for skiskytterfamilien, sier salgsdirektør Mari Blomberg i Fursetgruppen.

Avtalen med Norges Skiskytterforbund er på to år, med opsjon på forlengelse.

Kontaktpersoner:

Marianne Nygård-Hansen, Head of Marketing & Communication, 95149096 marianne@fursetgruppen.no

Magne Vikøren, Kommunikasjons – og markedssjef, Norges Skiskytterforbund, 92827108 magne.vikoren@skiskyting.no

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway