Gå videre til innhold
STÅR OVER: Marte Olsbu Røiseland står over helgens NM. Ragnhild Femsteinevik og Karoline Knotten stiller imidlertid til start. Foto: NSSF
STÅR OVER: Marte Olsbu Røiseland står over helgens NM. Ragnhild Femsteinevik og Karoline Knotten stiller imidlertid til start. Foto: NSSF

Pressemelding -

Fire eliteutøvere står over konkurransene i NM Rulleskiskyting

Tiril Eckhoff, Marte Olsbu Røiseland, Tarjei Bø og Sivert Guttorm Bakken skal ikke konkurrere i NM Rulleskiskyting på Gautefall til helgen.

Beslutningen er tatt i samråd med landslagsledelsen.

Eckhoff har valgt å stå over landslagsaktiviteter den siste tiden, for å komme seg til hektene etter en lang og koronapreget OL-sesong, samt en tøff koronainfeksjon på vårparten.

Olsbu Røiseland har pådratt seg en mindre infeksjon og er snart klar for å trene igjen, men skal ikke konkurrere hardt.

Bakken har en betennelse på hjerteposen og venter på grønt lys for å komme seg tilbake til konkurranser og tøff trening. Bakken skal være tilstede både på NM og på samlingen for herrelandslaget i etterkant av mesterskapet, til tross for at han ikke selv vil delta fullt ut. Han vil få støtte særlig på skytingen når han ikke er i stand til å trene som normalt.

– Tiril trenger fortsatt hvile, men er motivert, trener og blir fulgt godt opp av trenerteamet. Sivert er veldig sulten på å konkurrere, men vi er nødt til å avvente til nivåene hans er der de skal være, forteller landslagssjef Per Arne Botnan.

Tarjei Bø skal snart bli far til sitt første barn og blir derfor hjemme.

Kontaktperson:
Per Arne Botnan, landslagssjef: 900 42 212

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway