Gå videre til innhold
Erlend Slokvik valgt til skiskytterpresident

Pressemelding -

Erlend Slokvik valgt til skiskytterpresident

Norges Skiskytterforbund har i dag valgt Erlend Slokvik som ny president. Slokvik har vært 1. visepresident Sport i styret de siste 8 årene. Tore Bøygard gikk av etter 10 år i presidentrollen i Norges Skiskytterforbund.

- Jeg mener Norges Skiskytterforbund har to hovedutfordringer. På kort sikt er det å ha verdens beste skiskyttere viktig for å tiltrekke oss samarbeidspartnere, noe som er essensielt for vår økonomi. Langsiktig må vi fortsette den gode rekrutteringen og utvikle nye toppløpere. Utdanning av trenere på alle nivåer og anleggsutbygging er viktige elementer her, sier den nyvalgte presidenten.

Forbundstinget valgte følgende styre for perioden 2016-2018:
President Erlend Slokvik
Visepresident Sport Gjermund Hol
Visepresident Organisasjon Heidi Skaug
Medlem Hans Peter Olsen
Medlem Halvor Flatland
Medlem Lisbeth Gederaas
Medlem Arne Horten

1.varamedlem Nils Inge Gaunthun
2.varamedlem Heidi Hjemli

Erlend Slokvik kan kontaktes for ytterligere kommentarer på mobil 911 00 034.

Vedlagte bilder kan brukes fritt. Krediteres Norges Skiskytterforbund.

På bildet av styret f.v.: Arne Horten, Erlend Slokvik, Heidi Skaug, Gjermund Hol, Hans Peter Olsen, Nils Inge Gaunthun (ikke tilstede: Halvor Flatland, Lisbeth Gederaas og Heidi Hjemli) 

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway