Følg Norges Skiskytterforbund

Entelios på lag med Norges Skiskytterforbund

Pressemelding   •   des 18, 2018 12:06 CET

Foto: Vegard Breie

Entelios, som leverer klimavennlig energi, tjenester og produkter i det europeiske bedriftsmarkedet, er stolt sponsor av det norske landslaget i skiskyting sesongen 2018-2019.

Nylig samlet Agder Energi tre av sine markedsselskaper i bedriftsmarkedet under den nye merkevaren Entelios. Bakgrunnen for sponsorsamarbeidet er målet om å bygge en felles kultur i den nye organisasjon. Det gjøres ved å samle kunder, ansatte og leverandører rundt en idrett som er populær i hjemmemarkedene for Entelios (Tyskland, Sverige og Norge).

- Nå starter jobben med å skape fellesskap, engasjement og tilhørighet, og det tror vi skiskyting generelt og det norske landslaget spesielt kan hjelpe oss med, sier Atle Knudsen, administrerende direktør i Entelios Norden.

-Norges Skiskytterforbund gleder seg til å samarbeide med Entelios. Skiskyting er meget populært i både Norge, Sverige og Tyskland noe som sammenfaller bra med den satsingen Entelios nå har startet på. Vi håper derfor at våre profiler og prestasjoner skal være med å bidra til en suksessfull reise, sier konstituert generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Stig Flatebø.

Intern stolthet og konkurranseinstinkt

Entelios blir ikke synlig på utøvernes utstyr eller klær, men ønsker å bruke utøvere og støtteapparat til å bygge intern stolthet, skjerpe konkurranseinstinktet og lære mer om hvordan yte maksimalt under høyt press.

- Vi opererer i et marked hvor utviklingen skjer raskt. Da er det naturlig at vi henvender oss til noen av verdens beste idrettsutøvere for å lære om mental styrke, utholdenhet, spurtegenskaper og ro i avgjørende øyeblikk, forklarer Knudsen.

Entelios har allerede planlagt samlinger under VM i Östersund og i Holmenkollen og ser frem til faglig påfyll og kappestrid.

- Jeg ser frem til samlingene og landskampene vi får i vinter. Det er alltid gøy å slå svenskene, spesielt med to sørlendinger på laget, sier Atle Knudsen, som selv kommer fra Sørlandet.

Kontaktpersoner:

Atle Knudsen, administrerende direktør Entelios Norden.

(+47) 934 17 260

Stig Flatebø, Konstituert Generalsekretær Norges Skiskytterforbund

(+47) 95 96 62 18

Om Entelios

Entelios tilbyr ren energi, spisskompetanse og teknologi som gjør det mulig for industriselskap, små og store bedrifter i næringslivet og offentlig virksomhet å bli ledende på klimavennlige energiløsninger.Kjernevirksomheten er styring av og handel med fornybar energi i det norske, nordiske og europeiske elektrisitetsmarkedet på vegne av våre kunder.

  • - Entelios har 120 ansatte fordelt på 8 lokasjoner (Oslo, Arendal, Kristiansand, Stockholm, Gøteborg, Berlin, München og Zürich)
  • - I Norden har Entelios ansvar for en kundeportefølje på over 20 TWh (årsforbruk til ca 1,3 millioner husholdninger).
  • - Selskapet tilbyr 100 % fornybar energi garanti til alle oppdragsgivere.
  • - Entelios er et heleid datterselskap av Agder Energi AS