Følg Norges Skiskytterforbund

Dobbelt norsk i junior-VM

Pressemelding   •   jan 27, 2016 15:29 CET

Harald Øygard fra Skrautvål IL tok gull på dagens normaldistanse for menn ungdom, mens Aleksander Fjeld Andersen fra Geilo IL sørget for dobbelt norsk med sin andreplass.

Harald Øygard hadde en super dag på standplass, og skjøt 19 treff. Også i løypa holdt han stor fart, og var 40 sekunder foran Aleksander i mål.

- Dette var utrolig gøy og noe jeg jeg ikke hadde forventet! Jeg debuterte internasjonalt i dag, og gikk bare ut for å gjøre arbeidsoppgavene mine og ha det gøy. Men så klaffet alt på både standplass og i løypa, og dessuten hadde jeg fantastiske ski, sa en glad gutt etter målgang.

Geilo-gutten Aleksander Fjeld Andersen sørget for dobbelt norsk jubel, han skjøt også 19 treff og var 40 sekunder bak Harald i mål. 

Sistemann ut av de norske, Endre Strømsheim fra Bærums Skiklub, hadde også en bra dag, og endte med 2 minutters tilleggstid på en 7. plass, 2.54 minutter bak Harald i mål.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.