Gå videre til innhold
Fra venstre: Kjell Vidar Dokken, Morten Djupvik, Hilde Kristoffersen, Emilie Nordskar og Jørn-Are Bergh.
Fra venstre: Kjell Vidar Dokken, Morten Djupvik, Hilde Kristoffersen, Emilie Nordskar og Jørn-Are Bergh.

Pressemelding -

Byggmakker og Onninen inngår samarbeid med skiskytterne

Kesko Norge skal de neste tre årene jobbe sammen med vinterens mest populære TV-idrett. Byggmakker og Onninen, som eies av finske Kesko, er nemlig Norges Skiskytterforbunds nye samarbeidspartnere.

-Vi ser mange likheter mellom oss og skiskytterne. De er proffe, de har fokus på samhold og samarbeid, og er en familie. På samme måte som smørerne og støtteapparatet er tidlig oppe og alltid tilstede for utøverne, er Byggmakker og Onninen alltid der for handverkere. Vi skal løfte fram støttefunksjonene i begge leirer, sier administrerende direktør i Kesko Norge, Hilde Kristoffersen.

Avtalen trer i kraft 1. november, og løper ut sesongen 2024/2025. Mens Byggmakker-logoen blir å se på konkurransedressen, vil Onninen bli synlig på alt annet tøy.

-Dette er en samarbeidsavtale som styrker oss både internt og eksternt. Vi skal anerkjenne de flinke folkene vi har i Kesko-systemet, og denne avtalen gir oss noe å samle oss rundt, sier Kristoffersen.

Avtalen mellom Kesko og NSSF blir en av de største avtalene for NSSF, og skaper viktig trygghet fram mot sesongstart.

-Skiskytterfamilien ønsker Byggmakker og Onninen hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å bidra til at to solide merkevarer skal styrke sin posisjon ytterligere. Vi er stolte av å kunne få disse to selskapene med på laget, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

Fakta om Kesko Norge:

  • Byggmakker og Onninen eies av finske Kesko
  • Byggmakker omsatte for 7328 MNOK i løpet av 2021. Elektrogrossisten Onninen omsatte for over 3 milliarder kroner. Et av vekstområdene nå er energieffektivisering og Smart Hus
  • Kesko er en av de største detaljhandelsselskapene i Nord-Europa.
  • Forretningsområdet byggevarer og teknisk handel har et omfattende tilbud av produkter til proff og forbruker.

For ytterligere informasjon, kontakt

Hilde Kristoffersen, administrerende direktør Kesko Norge: 924 44 235

Morten Aa. Djupvik, generalsekretær NSSF: 916 83 540


Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway