Gå videre til innhold
BMW Group Norge og NSSF inngår samarbeid

Pressemelding -

BMW Group Norge og NSSF inngår samarbeid

BMW har vært hovedsponsor for IBU World Cup i skiskyting siden sesongen 2010/2011. Nå tar BMW satsingen på en av Europas mest populære vinteridretter ett steg videre og blir tittelsponsor til verdenscupen. Som offisiell tittelsponsor vil BMW bli den viktigste partneren, og låne navnet sitt, til BMW IBU World Cup. I lys av dette engasjementet internasjonalt, har BMW Group Norge og NSSF, inngått et strategisk samarbeid.

«Norges Skiskytterforbund ser frem til å utvikle et tett samarbeid med BMW Group Norge, og ser at vårt fokus på nytenking og utvikling er sammenfallende. BMW er opptatt av kjøreglede og vi er opptatt av ski- og skiskytterglede, så dette er perfekt match. Vi er veldig glad for at BMW Group Norge ønsker å forsterke sitt internasjonale engasjement i Norge og tror våre utøvere og vår organisasjon vil bli gode ambassadører for avtalen», sier markeds- og kommunikasjonssjef i NSSF, Gunnar Glavin Nybø.

NSSFs team av BMW-ambassadører den kommende sesongen består av Tarjei Bø, Johannes Thingnes Bø og Tirill Eckhoff. I tillegg vil Ole Einar Bjørndalen være internasjonal ambassadør.

«For oss representerer den nye avtalen med NSSF en videre styrking av BMWs engasjement innen skiskyting og vintersport i det norske markedet. Skiskyting fascinerer mange, med en unik kombinasjon av presisjon, teknikk og utholdenhet. Disse egenskapene passer som hånd i hanske for BMW, og gjør skiskyting til meget god plattform for oss», sier Christian Gottschalk, markeds- og kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

BMW IBU World Cup består totalt av ni etapper. To av etappene vil holdes på de tradisjonsrike tyske arenaene Oberhof og Ruhpolding. IBU VM i skiskyting foregår fra 3. til 15. mars 2015 i Kontiolahti, Finland.

Emner

Tags

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Relatert materiale