Gå videre til innhold
Bama Young Star

Pressemelding -

Bama Young Star

Bama Young Star er en konkurranse for unge og lovende skiskyttere i alderen 14-15 år. 30 jenter og 30 gutter har prestert godt igjennom ulike kvalifiseringsrenn i sine regioner og har fått muligheten til å delta i Holmenkollen i forbindelse med World Cup i skiskyting. Bama Young Star er endelig tilbake etter to år med pause på grunn av covid-19. Rennet har blitt arrangert siden 2004.

Magnus Hørthe Lollik-Andersen gikk det han hadde og skjøt 1-0. Utøveren fra Lier IL endte med det på 5. plass.

For fullstendig resultatliste, se her: https://skiskyting.no/anlegg-og-arrangement/nasjonale-arrangementer/bama-young-star-2022/sammenlagtlister/resultatlister/


Fotokred: Christian Berset / Bama

Pressekontakt

Vegar Rolfsrud

Vegar Rolfsrud

Bredde- og rekrutteringssjef 97693662

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo