Gå videre til innhold
NY PARTNER: ASKO-logoen er allerede godt synlig på skiskytterne. Foto: Christian Haukeli
NY PARTNER: ASKO-logoen er allerede godt synlig på skiskytterne. Foto: Christian Haukeli

Pressemelding -

ASKO blir ny samarbeidspartner for skiskytterne

Grossisten blir samarbeidspartner med Norges Skiskytterforbund fra og med sesongen 2022/2023.

Avtalen har en varighet på tre år, med en opsjon om forlengelse på tre nye år. Skiskytterne har fra før store samarbeidsavtaler med MENY, Ali Kaffe og Bama, som alle samarbeider tett med ASKO.

– Når landets største grossist velger å samarbeide med skiskytter-familien blir vi et enda større lag som sammen skal jobbe for mer aktivitet ute i idretts-Norge. Vi skal bidra til at ASKO støtter sin posisjon i markedet, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

ASKO blir tittel-sponsor for skiskytternes Norgescup, og skal være en synlig aktør ute i regionene.

– ASKO ønsker å være med å bidra til rekrutteringen av av nye skiskyttere i Norge. Det gjøres mye godt arbeid med rekruttering til skiskytter-sporten og ASKO Norges Cup er en viktig arena for å stimulere bredden og yngre utøvere, sier Tore Bekken, administrerende direktør i ASKO. Det at Norges Cup arrangeres over hele landet gjør også at vi treffer mange.

Avtalen med ASKO er inngått for de neste tre sesongene. For sesongen 2022/23 skal ASKO ha synlighet på konkurransedressene og klærne til elitelandslaget. I tillegg til å eie Norgescupen skal skiskytterne bidra til bred aktivering både internt og eksternt, samt en rekke andre små og store samarbeidsprosjekter.

– Et viktig fokusområde er å sørge for gode aktiviteter internt for ASKO slik at de 3800 ansatte blir stolte av å samarbeide med oss. Vi er glade for å få en profesjonell og dedikert partner med på laget, som også tenker langsiktig, forteller Emilie Nordskar, markeds- og kommunikasjonssjef i Norges Skiskytterforbund.

– ASKO er opptatt av sunnhet og god helse gjennom å være i aktivitet. For å motivere til dette har vi et program som heter AKTIV ASKO for våre medarbeidere. Vi vil bruke samarbeidet med skiskytterne aktivt inn i dette. I tillegg er skiskyting en fantastisk spennende idrett, med flotte utøvere både i bredde og topp og jeg er sikker på at de vil gi oss mange stolte øyeblikk, som vi kan bruke til motivasjon. Vi gleder oss, fortsetter Bekken.

Om ASKO

  • NorgesGruppens engros-virksomhet og landets største grossist.
  • Har ca. 3800 medarbeidere fordelt på 13 ASKO-selskaper – fra Lillesand i sør til Tromsø i nord.
  • Til sammen betjener de 16 000 kunder innen dagligvare, storhusholdning og servicehandel.

Kontakter

Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway