Gå videre til innhold
FORLENGER SAMARBEID: Ingrid Landmark Tandrevold er sammen med lagkompis Sturla Holm Lægreid, AF Gruppens ambassadør i neste periode. Foto: Christian Haukeli
FORLENGER SAMARBEID: Ingrid Landmark Tandrevold er sammen med lagkompis Sturla Holm Lægreid, AF Gruppens ambassadør i neste periode. Foto: Christian Haukeli

Pressemelding -

AF Gruppen styrker skiskytter-samarbeidet

Etter 14 års samarbeid, forlenger AF Gruppen og Norges Skiskytterforbund samarbeidet med to nye år.

– Sammen med norsk skiskyting skal vi den neste perioden jobbe for å realisere drømmer og tørre å tenke stort. Rekruttering er et veldig viktig område for AF Gruppen, og skiskytterne kan bidra med kompetanse og inspirasjon slik at vi kan tiltrekke oss de beste folka, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

Samarbeidet ble først inngått tilbake i 2007, og AF Gruppen er dermed den mest erfarne samarbeidspartneren blant skiskytter-gruppen. Det nesten 14 år gamle samarbeidet forlenges nå med to nye år. AF Gruppens utøverambassadører i perioden er Ingrid Landmark Tandrevold og Norges nye skiskytter-stjerne på herresiden, Sturla Holm Lægreid.

– Jeg brenner for at unge følger sine drømmer og at de tør å tenke litt utenfor boksen. Selv er jeg glad i realfag, men har også en stor lidenskap innen idrett og musikk. Jeg vil vise ungdom at man ikke trenger å rendyrke ett område, men at drømmer kan være en kombinasjon av mange ting, sier Holm Lægreid.

For Norges Skiskytterforbund betyr en forlenget avtale med AF Gruppen at forbundet har muligheten til å fortsette å satse på topp og bredde.

– AF Gruppen er en av Norges mest profesjonelle samarbeidspartnere. De satser på de beste folka, og tør å tenke langsiktig. Vi er begge ekstremt fokusert på sikkerhet og HMS, på å utvikle talenter og fremme innovasjon. I neste periode skal vi tenke enda mer bærekraftig sammen, forteller generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

AF Gruppen vil ha profilering på alle landslag for både kvinner og menn, og i tillegg kjører utøverne trygt og sikkert til og fra renn i to knallgule Mercedes Benz Vito-biler.

– Vi er stolte av å kunne bidra til at verdens beste skiskyttere kan prestere best mulig, sier Amund Tøftum i AF Gruppen. 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Generalsekretær Morten Djupvik i Norges Skiskytterforbund tel: 916 83 540 / e-post: morten@skiskyting.no

Wibecke Brusdal, kommunikasjonssjef AF Gruppen: 930 93 150

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway