Gå videre til innhold

Nyhet -

Husk: VM-tilbud til våre medlemmer!

I anledning verdensmesterskapet i Pokjluka, Slovenia, har Norges Skiskytterforbunds samarbeidspartnere lyst til å presentere følgende tilbud fra ice, Bama, Hurtigruta Carglass, Polar, Profilhuset og Mizuno.

Alle tilbudene gjelder fra 8. februar og ut VM, dersom ikke annet er oppgitt. 

Unikt VM-tilbud fra ice til alle NSSF-medlemmer!

Som stolt hovedsponsor av skiskytterlandslaget tilbyr vi i ice nå et unikt VM-tilbud på mobilabonnement til alle medlemmer, med hele 10 GB til kun 249,-/mnd.

Abonnementet inneholder alle fordeler som ordinære abonnement med:

  • Fri tale, SMS og MMS
  • EU-inkludert
  • Data Rollover
  • Rollover Deling
  • Ingen bindingstid

Vi har også gleden av å dele ut den eksklusive VM-luen fra Odlo til de 30 første som benytter seg av tilbudet! Så førstemann til mølla! 

Registrer deg med navn og telefonnummer via linken under innen 21. februar, så kontakter vi deg for bestilling av dette unike VM-tilbudet. 

Du finner tilbudet HER.

Vi gleder oss til å følge utøverne gjennom VM i Pokljuka, og håper på medalje-rush!

BAMA

BAMA og EatMoveSleep «sponser» alle idrettslag i Norge som er medlem av Norges Idrettsforbund, ved å gi dere 60 % rabatt på frukt, grønt, Bendit-produkter og juice.

Besøk denne siden for å lære mer om hvordan du bestiller!

HURTIGRUTA CARGLASS

Hurtigruta Carglass er stolt sponsor av Norges Skiskytterforbund og skiskytterlandslaget. Nå får du et skikkelig godt tilbud på kvalitetsvindusviskere fra Bosch kombinert med behandlingen Aquapel. Les mer under.

Hos Hurtigruta Carglass kan du bruke koden SKISKYTING - koden gir deg Aquapel-behandling og vindusviskere fra Bosch fra Hurtigruta Carglass for kun 550 kroner. Koden gjelder kun ved online booking.

MIZUNO

Mizuno leverer løpe- og joggesko, samt fritidssko til hele Norges Skiskytterforbund og flere av de aller beste skiskytterne. Nå kan du sikre deg fantastiske sko til svært god rabatt! Les mer om tilbudet under bildet. 

Hos Mizuno kan du bruke koden BLINKSKUDD – koden gir 30% på hele Mizuno sitt sortiment!

PROFILHUSET

Vår samarbeidspartner Gosh Profilhuset tilbyr nå flotte påskefavoritter til dine ansatte, med spesielt gode VM-tilbud. Les mer om tilbudene på bilder under. 


Besøk https://www.gosh-profilhuset.n... for å finne mer informasjon om de aktuelle tilbudene.

POLAR

Nå får du opp til 25 prosent rabatt på klokker fra vår samarbeidspartner Polar! Disse pulsklokkene kan brukes til trening og annen fritidsaktivitet. Du finner mer informasjon om tilbudene under.

Hos Polar kan du bruke koden POLARPARTNER21 og er gyldig fra 8.2.2021 – 28.2.2021.

Den gir følgene rabatter:

  • 10% discount on Polar Unite watches and accessories
  • 10% discount on Polar Grit X watches and accessories
  • 20% discount on Polar Ignite watches and accessories
  • 25% discount on Polar Vantage M watches and accessories


Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo