Gå videre til innhold
Viktig info om BAMA Skiskytterskole!

Nyhet -

Viktig info om BAMA Skiskytterskole!

Hei til alle klubbledere, alle kretsledere, og til alle som har tidligere tatt Instruktørkurs for Skiskytterskolen i regi av NSSF!

Høsten er høysesong for skiskytterskoler. Har din klubb tenkt å arrangere skiskytterskole i år, må dere huske å registrere den på vår nye hjemmeside for BAMA Skiskytterskolen.

I år kommer skiskytterskolen i ny drakt som BAMA Skikytterskole med nytt hefte, ny hjemmeside og ny youtube-kanal.
Hjemmesiden er laget for å gjøre jobben til klubbene lettere med markedsføring av skiskytterskolen, registrering av deltakere, og bestilling av materiell. I tillegg brukes den nye hjemmesiden til påmelding for deltakere og til å gi praktisk informasjon. For å få tilgang til disse funksjonene og for å være synlig for barn og unge som ønsker å prøve skiskyting, må klubben registrere sin BAMA Skiskytterskole.

REGISTRERE BAMA SKISKYTTERSKOLE
Det klubben bør gjøre så raskt som mulig er å finne ut når BAMA Skiskytterskolen skal arrangeres, slik at den kan registreres og markedsføres med riktig oppstartsdag på skiskytterskolen.no.
Vi anbefaler å starte opp i uke 42, da NSSF kommer til å markedsføre det som nasjonal skiskytterskoleuke. Passer det bedre, eller ønsker klubben å starte opp i en annen uke er det selvfølgelig helt greit.

Registrering av BAMA skiskytterskole gjøres her: Arrangørklubb – Norges Skiskytterforbund (skiskyting.no)

Image

DIGITALT INSTRUKTØRKURS
Norges skiskytterforbund arrangerer digitalt instruktørkurs for de som skal lede og holde Bama skiskytterskole. Her vil det bli gitt praktisk informasjon om leksjonene og tips og råd til gjennomføringen. Instruktørkurs er satt opp på følgende datoer:

Tirsdag 29.august 19.00-21.00
Onsdag 27.september 19.00-21.00


Påmelding til instruktørkursene kan gjøres her: Terminliste kurs, møter og webinarer – Norges Skiskytterforbund (skiskyting.no)

MARKEDSFØRING AV BAMA SKISKYTTERSKOLE
Etter registrering av BAMA Skiskytterskole på skiskytterskolen.no vil det automatisk bli generert en plakat, en flyer og et bilde til sosiale medier som klubbene kan bruke for å markedsføre sin skiskytterskole i ulike kanaler. Her vil det være en QR kode som lenker potensielle deltakere til den aktuelle skiskytterskolen med info og påmelding. Vi kommer også til å markedsføre BAMA skiskytterskole nasjonalt inn mot uke 42.Mange klubber bruker laservåpen i forbindelser med arrangement i lokalmiljøet i forkant av skiskytterskolen for å rekruttere deltakere. Noen klubber og kretser har slike våpen selv. Har ikke din klubb tilgang til slike våpen, og ønsker å låne det, kan det gjøres fra forbundet. Ta kontakt Jens Schjerven: Jens.Schjerven@skiskyting.nofor mer informasjon og leie av laservåpen.

Vi har også en rekrutteringshenger som kan lånes og brukes til slike arrangement. Den er rigget med laservåpen, telt og utstyr for å rigge en standplass til slike arrangement. Ta kontakt med Kristina Skjevdal: Kristina.Skjevdal@skiskyting.no hvis dere er interessert i å låne denne hengeren.

Kontakter

Malin Jøranli

Malin Jøranli

Klubbutvikler Breddeavdeling i NSSF 97646546

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund

Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway