Gå videre til innhold
Til kretser og klubber i Norges Skiskytterforbund

Nyhet -

Til kretser og klubber i Norges Skiskytterforbund

Selv om vi akkurat er ferdig med en flott sesong kronet med VM på hjemmebane, er det mye spennende som skjer framover, og allerede nå er vi godt i gang med planleggingen av en ny sesong. I dette nyhetsbrevet kan du lese mer om:

  • Vipps for klubber og arrangementer
  • Forbundsting 27.-29. mai
  • Skiskytterlisens sesongen 2016-2017
  • Åpen juniorsamling
  • Trener 3 kurs
  • Kursregistrering
  • Veileder og bygging av rulleskianlegg
  • Sunn Idrett fagdag
  • Nye landslag og landslagsmodell for 2016-2017

GJØR LODD- OG KIOSKSALG SUPERENKELT MED VIPPS!
Over 1,6 millioner nordmenn har gjort Vipps til Norges mest brukte betalingsapp. Det kan ditt idrettslag dra nytte av.

Med Vipps kan dere enkelt ta imot betaling for inngangspenger, loddsalg, kiosksalg, parkering og mye mer. Bytt ut pengeskrin og vekslepenger med Vipps. Hver tredje nordmann har allerede Vipps i lomma, klare til å betale for seg på ditt arrangement.

Les mer og bestill på vipps.no for din klubb


NORGES SKISKYTTERFORBUNDS TING

Norges Skiskytterforbunds 19. ordinære Ting avholdes i Stavanger 27.-29. mai 2016. Frist for innmelding av tingsaker er 29. april.

På tinget kan kretsene stille med 1 representant og alle lag/klubber med 1 representant.
Tinghotellet er Scandic Stavanger City. For å sikre deg at du får rom på tinghotellet, må vi motta din påmelding til tinget innen 29. april.

Påmelding til tinget og booking av hotellrom gjøres her

Les mer i innkallingen til tinget


SKISKYTTERLISENS SESONGEN 2016-2017
Ny lisensperiode åpner 01.05.2016. Hver enkelt klubb må da inn å administrere sine medlemmer, slik at nye utøvere får nødvendig betalingsinformasjon for å få løst lisens. Lisensansvarlig i klubben gjør dette i Sportsadmin (se veiledning). Utøvere som betalte lisens forrige sesong, vil få ny faktura utsendt automatisk.
Ytterligere informasjon om selve lisensordningen.


ÅPEN JUNIORSAMLING

Åpen juniorsamling blir arrangert på Natrudstilen, Sjusjøen 21.-26. juni 2016.

Mer informasjon om samlingen vil komme på www.skiskyting.no i begynnelsen av mai. Online påmelding til åpen juniorsamling åpner 10. mai.


TRENER 3 KURS

Forbundet arrangerer trener 3 kurs i forbindelse med åpen juniorsamling på Natrudstilen, Sjusjøen 21.-26.juni.

Kurset er både teoretisk og praktisk. Mer informasjon om kurset vil komme på www.skiskyting.no i begynnelsen av mai. Online påmelding til Trener 3 kurset åpner 10.mai.


KURSREGISTRERING
Skiskytterskoler, startmøter, trener-, mødre og TD-kurs skal nå registreres av arrangørklubben via et eget skjema som du finner på våre hjemmesider. Benytte følgende lenke for å komme til registreringen.


VEILEDER OM BYGGING AV RULLESKIANLEGG

Norges Skiforbund, Norges Skiskytterforbund og Kulturdepartementet samarbeider om å lage en veileder for bygging av rulleskianlegg.

Her kan man hente viktig informasjon bl.a. om stigningsforhold, utforkjøringer, dosering og utforming av standplass. Veilederen vil bli lagt ut på forbundets nettside når den er klar (anslagsvis om et par måneder).


SUNN IDRETT INVITERER TIL FAGDAG 25. MAI

Sunn jenteidrett har inkludert gutta og skiftet navn til Sunn Idrett. Nå inviterer de til fagdag onsdag 25. mai kl. 09:00-13:00.
Hovedtema er utvikling av unge idrettsutøvere – med både hode, kropp og helse på rett plass. I år med ekstra fokus på guttene.
Les mer og meld deg på


NYE LANDSLAG OG NY LANDSLAGSMODELL FOR SESONGEN 2016-2017

Landslagutøverne for kommende sesong er tatt ut, og samtidig er ny landslagsmodell vedtatt.
Alle de uttatte utøverne ser du her
Se den nye landslagsmodellen her

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway