Følg Norges Skiskytterforbund

Ta idrettens digitale koronavett-kurs

Nyhet   •   sep 02, 2020 19:30 CEST

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kunnskap om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. Dette kurset er utviklet i samarbeid med Norsk Tipping og er basert på «Fotballens koronavettkurs».

Hvem passer kurset for?

Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år. Foresatte må legge inn egne barn i sin profil i Min idrett for at utøvere på 13-14 år skal kunne ta kurset. Kurset tar ca. 10 minutter å gjennomføre.

Norges Skiskytterforbund oppfordrer alle utøvere over 13 år og alle foreldre/foresatte tar koronavettkurset dersom man selv skal delta eller har barn som skal delta i trening, konkurranser og arrangementer i regi av idretten.

I tillegg til å gjennomføre dette e-kurset bør du sette deg inn i Norges Skiskytterforbund sin korona-veileder. 

KOM I GANG MED KURSET:

For å ta kurset må du ha en Idrettens ID-bruker, også kalt Min idrett-bruker. Med denne brukeren får du tilgang til kurs, og du kan administrere din idrettsprofil og dine medlemskap. 

Har du min idrett-bruker? 

TRYKK HER FOR Å STARTE KURSET.

Har du glemt passord eller vil opprette min idrett-bruker?

Besøk NIF sin side for å få tilgang til Min idrett-brukeren din, gjenvinne eventuelt glemt passord, eller opprette ny bruker - før du tar kurset. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.