Gå videre til innhold
Ta idrettens digitale koronavett-kurs

Nyhet -

Ta idrettens digitale koronavett-kurs

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kunnskap om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. Dette kurset er utviklet i samarbeid med Norsk Tipping og er basert på «Fotballens koronavettkurs».

Hvem passer kurset for?

Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år. Foresatte må legge inn egne barn i sin profil i Min idrett for at utøvere på 13-14 år skal kunne ta kurset. Kurset tar ca. 10 minutter å gjennomføre.

Norges Skiskytterforbund oppfordrer alle utøvere over 13 år og alle foreldre/foresatte tar koronavettkurset dersom man selv skal delta eller har barn som skal delta i trening, konkurranser og arrangementer i regi av idretten.

I tillegg til å gjennomføre dette e-kurset bør du sette deg inn i Norges Skiskytterforbund sin korona-veileder. 

KOM I GANG MED KURSET:

For å ta kurset må du ha en Idrettens ID-bruker, også kalt Min idrett-bruker. Med denne brukeren får du tilgang til kurs, og du kan administrere din idrettsprofil og dine medlemskap. 

Har du min idrett-bruker? 

TRYKK HER FOR Å STARTE KURSET.

Har du glemt passord eller vil opprette min idrett-bruker?

Besøk NIF sin side for å få tilgang til Min idrett-brukeren din, gjenvinne eventuelt glemt passord, eller opprette ny bruker - før du tar kurset. 

Emner

Tags

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo