Gå videre til innhold
Skiskytter med MOT-samling i Mo i Rana - påmeldingsfrist 17. oktober

Nyhet -

Skiskytter med MOT-samling i Mo i Rana - påmeldingsfrist 17. oktober

Påmelding til Skiskytter med MOT-samling i Mo i Rana er åpen!

Påmeldingen stenger søndag 17. oktober

Samlingen er åpen for alle utøvere som skal gå i 15 eller 16 årsklassen til vinteren 🙌

Dette blir supergøy og lærerikt, så bli med 🤩

Norges Skiskytterforbund ønsker å bidra økonomisk for de som har lengst reisevei til denne samlingen i region Nord. Forbundet vil derfor dekke reisekostnader (fly, kjøregodtgjørelse etc.) som overstiger en egenandel på 2 000 kr. Totale reisekostnader må leveres som reiseregning via forbundets elektroniske reiseregningssystem Visma Expense. For å få opprettet en bruke i Visma Expense må følgende skjema fylles ut: https://forms.office.com/r/KZhnfTBZDv

På denne samlingen skal vi dele ut MOT-prisen til to utøvere fra region Nord🏆

Kjenner du noen som fortjener å bli nominert? 🤔
Fristen for nominasjon for region Nord er tirsdag 19. oktober.

Hvert år kårer vi 14 ungdommer som blir invitert på Sesongstart Sjusjøen i november. Vinnerne får utdelt landslagsutstyr og får mulighet til å møte sine skiskytter-idoler🏅 og trene med landslagstrenerne🤩

Prisen skal gå til ungdom som er gode rollemodeller og bidrar positivt til lagmiljøet. Kjenner du en ung skiskytter som skal delta på samlingen og som fortjener en pris som dette? Nominer her!

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo