Gå videre til innhold
Skishow i Holmenkollen lørdag 10. juni

Nyhet -

Skishow i Holmenkollen lørdag 10. juni

Velkommen til Holmenkollen

En dag med en god blanding av aktivitet og show som er gratis og åpen for alle, både deg som er aktiv i en idrettsklubb, deg som har lyst til å prøve nye sportsaktiviteter og familien med barn som vil kose seg i trygge omgivelser med sport og aktivitet.

Lørdag 10. juni skal både skiskytterlandslag og -team konkurrere i mixed stafetter som sendes på NRK1 lørdag kveld. Her blir det opp mot 30 lag i aksjon! Vi trenger heiarop og Kollen-brøl, så kom til Holmenkollen lørdag 10. juni for å heie oss fram!

I tillegg tilrettelegger arrangøren for en aktivitetsdag for familien, med veiledning og heiarop fra skiprofiler og erfarne instruktører. Spesielt tilrettelagt for barn mellom 5-14 år. Kanskje noen vil teste nye aktiviteter, eller ha en duell mot mamma eller en av skiløperne?

Få aktivitetskortet og prøv hele runden. Det er gratis å delta. Se fullt program for både konkurranser og aktivitetsdag på Holmenkollen Skifestival sine hjemmesider: https://holmenkollenskifestiva...

Det er gratis inngang i Holmenkollen. Du kan kjøpe mat og drikke, eller ta med egen. Les mer om arrangementet her: https://holmenkollenskifestiva...


Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway