Følg Norges Skiskytterforbund

Sjekk oversikten over Skiskytter med MOT-samlinger i høst

Nyhet   •   aug 03, 2020 19:30 CEST

Samarbeidsprosjektet mellom NSSF, YX og MOT Norge gjennomføres for tredje år på rad. Gjennom 10 samlinger og en prisutdeling setter vi fokus på en annen side av idretten enn bare resultater, nemlig viktigheten av å være en lagspiller og god rollemodell.

Gjennom ti innholdsrike samlinger i hele Norge får unge skiskyttere i 15-16 års alderen muligheten til å trene og utvikle seg som skiskyttere, i tillegg til å lære mer om verdiene som MOT tar med seg inn i samlingen gjennom foredrag og lek.

Vi oppfordrer alle i målgruppa til å melde seg på en samling i løpet av høsten - og ikke minst nominere kandidater til prisen etter hvert. Les mer om Skiskytter med MOT og finn påmelding her: https://skiskyting.no/utdanning-og-aktivitet/skiskytter-med-mot/

NB: Fristen for påmelding til samling på Lampeland gikk ut 1. august. Skulle du ønske å sjekke tilgjengelighet likevel, kontakt Marie Nørstebø på e-post: marie.norstebo@gmail.com 

Årets Skiskytter med MOT-samlinger:

Sted for samlingen Dato
Lampeland 14. – 16. august
Meråker 21. – 23. august
Holmenkollen 29. – 30. august
Geilo 4. – 6. september (OBS: flyttes trolig til 11. - 13. september)
Lillehammer 4. – 6. september
Ullsheim 11. – 13. september
Granåsen 2. – 4. oktober
Gautefall 16. – 18. oktober
Bardufoss 29. oktober – 1. november

Se video: Lene Jøranli fra Dokka var en av 14 prisvinnere av Skiskytter med MOT-prisen i 2019.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.