Følg Norges Skiskytterforbund

Sesongen er i gang!

Nyhet   •   nov 21, 2019 17:59 CET

Det var magisk lys på Sjusjøen under sesongstarten. Foto: Sondre Eriksen Hensema/Norges Skiskytterforbund

Takk for en fantastisk sesongstart på Sjusjøen! Snart venter flere konkurranser i både inn- og utland, og vi gleder oss til vinteren. 

VELKOMMEN TIL LERØY CUP

Det er med stor glede vi kan presentere Lerøy som ny tittelsponsor til Norgescup, som derfor vil hete Lerøy Cup denne sesongen.

Første rennet er på Geilo allerede om en uke tid. Lerøy er opptatt av å spre kunnskapen om og tilgangen til sjømat, spesielt rettet mot barn og unge gjennom aktivitet. 

Lerøy blir lett å se denne vinteren med startnummer, arena-reklame og tilbud til arrangørene om servering av sjømat på arena. Vi gleder oss veldig over å ha fått med oss Lerøy på laget!

TRENERMØTE PÅ LYGNA 13. DESEMBER

For å ta en av Norges Skiskytterforbund sine verdier på alvor ønsker vi å "samle" trenere og ledere til fagdiskusjon i forbindelse med Lerøy Cup i vinter. Vi begynner med første åpne møte rett etter lagledermøtet på Lygna 13. desember 2019 og det settes i utgangspunktet av én time. Lagledermøtet starter klokken 16:30. 

Temaene for møtet blir: 

  • Repetisjon av uttakskriterier til junior-VM
  • Disponering av krefter og inngang standplass
  • Liggende skyteteknikk

Planen er å gjenta konseptet under Lerøy Cup på Oppdal. Vi håper å se mange engasjerte trenere og ledere. Velkommen! 

HER ER ÅRETS SKISKYTTERE MED MOT

Under åpningshelga på Sjusjøen var det endelig tid for å dele ut den gjeve prisen ‘Skiskytter med MOT’. Prisen ble delt ut til 14 ungdommer i alderen 15-16 år, som har blitt nominert av sin klubb/krets fordi de er gode rollemodeller og bidrar positivt til lagmiljøet.

– Det er stort å få dele ut en pris som handler om hvem ungdommene er som mennesker og ikke en idrettsprestasjon, sa leder for MOTs kjerneaktivitet, Regine Oen Hatten, fra scenen.

Les mer om årets vinnere her. 

ÅPNINGSTILBUD FRA VÅR NYE HOVEDSPONSOR ICE

Bestill mobilabonnement og få med gratis ice-skiskytterlue!

ice har bygget Norges nye mobilnett og tilbyr noen av markedets beste priser på mobilabonnement, enten du bruker lite eller mye data- De ble også nylig kåret til Årets Mobilselskap 2019 for sine nylanseringer og måten de utfordrer mobilmarkedet til det beste for alle mobilkunder i Norge.

  • Nyhet! iceUng – Norges billigste 10 GB abonnement til alle under 24
  • iceJunior – Norges eneste gratis mobilabonnement til barn under 13
  • Data Frihet – 1000 GB for 99,- ekstra i måneden.

Se alle abonnement og bestill her for å få med lue på kjøpet!

*Luen sendes i egen forsendelse etter at sim-kort er sendt. Maksimalt én lue per abonnement.

-------------------------------------

RUTINER FOR VARSLING I NORGES SKISKYTTERFORBUND

I tråd med Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) sine retningslinjer, ønsker Norges Skiskytterforbund at du sier ifra om uetisk atferd som er i strid med våre verdier, svekker vårt omdømme og/eller øvrige kritikkverdige forhold. 

Ønsker du å rapportere om kritikkverdige forhold? Eller lese mer om våre rutiner? Les mer her. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.