Gå videre til innhold
Se skiskyting i sommer!

Nyhet -

Se skiskyting i sommer!

Det er ikke bare om vinteren det er skiskyting. Nå i sommer er det flere store rulleskiskytingsarrangementer i sikte!

Fullt Hus Skiskytterfestival
Først ut i sommer er Fullt Hus Skiskytterfestival i Lillesand.
Skiskytterfestivalen som både er for barn og voksne går av stabelen førstkommende lørdag, 27. juni. På startstreken finner du blant andre Lars Helge Birkeland, Marte Olsbu og Fanny Welle-Strand Horn.
TV2 Sportskanalen vil ha sendinger fra Fullt Hus Skiskytterfestival kl. 16:55-19:10 på lørdag.
Mer info om Fullt Hus Skiskytterfestival på arrangementets hjemmeside

Skifestivalen Blink
Også i år er det klart for Skifestivalen Blink i Sandnes 30. juli til 1. august.
Torsdag 30. juli er det styrkeprøven Lysebotn Opp, mens det fredag og lørdag er ski- og skiskyttershow i Sandnes sentrum. Det er i tillegg til konkurranser for seniorklassen også konkurranser for aldersbestemte klasser alle tre dager.
Alle elitelandslagsutøverne i skiskyting blir å se på Blinkfestivalen, og NRK har sendinger fra konkurransene torsdag, fredag og lørdag.
Mer info om Skifestivalen Blink på arrangementets hjemmeside

NM rulleskiskyting
NM rulleskiskyting markerer starten på en spennende sesong med VM på hjemmebane.
Det er Os IL og Røros IL som er arrangør av årets NM i rulleskiskyting fredag 21. til søndag 23. august. Konkurransene finner sted på Hummelfjell TOS Arena. Fredag er det skytekonkurranse for juniorutøvere, mens det lørdag er sprint for alle klasser og jaktstart for alle klasser søndag. Eliteutøverne har følgende program: sprint kvinner og menn lørdag fra kl. 10:00, søndag er det jaktstart for kvinner kl. 10:20 og jaktstart for menn kl. 11:00.
Mer info om NM rulleskiskyting på arrangementets hjemmeside

Spenning i sikte
I tillegg til disse arrangementene ruller vår rekrutteringsturné Spenning i sikte, med prosjektleder Tora Berger i spissen, videre. Spenning i sikte har allerede besøkt flere steder i Norge, og neste stopp er Bardufoss i morgen.
Her er hele turneringsoversikten: 30. mai i Molde, 6. juni i Trondheim, 17. juni i Steinkjer, 20. juni i Mo i Rana, 24. juni i Bardufoss, 27. juni i Tromsø, 4. juli i Alta, 25. juli i Bø i Telemark, 27. juli i Kristiansand, 31. juli – 1. august i Sandnes (Blinkfestivalen), 4. august i Lesja, 8. august i Stryn,12. august i Voss, 15. august i Bergen, 21. – 23- august i Os, 29. august i Oslo, 14. – 18. september på NTNU, og 14. -. 17 oktober i Lillestrøm.
Mer info om Spenning i sikte

Emner

Tags

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo