Gå videre til innhold
Pressetreff  Östersund

Nyhet -

Pressetreff Östersund

Tirsdag og onsdag denne uken ble det arrangert pressetreff ved utøvernes bosted i Östersund. Tirsdag stilte herrene opp mens det onsdag var damenes tur. Det var mye presse som møtte opp de to dagene. Vi hadde besøk av NRK, TV2, VG, Aftenposten og Drammens Tidene. De ulike mediene fikk 6 minutter med hver utøver.

Brødrene Bø gjorde også et intervju sammen for TV2 - resultatet av dette intervjuet ble vist på TV2's 21.25 sending tirsdag 2.desember. Linken til intervjuet finner dere vedlagt under navnet Brødrene Bø.

Vi takker de ulike mediene for to hyggelige dager!

Related links

Emner

Tags

Pressekontakt

Therese Engebråten

Therese Engebråten

Sponsoransvarlig Marked, kommunikasjon og sosiale medier 979 69 281

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo