Gå videre til innhold
Oppdatering om arrangementer

Nyhet -

Oppdatering om arrangementer

Norges Skiskytterforbund forholder seg til gjeldende regelverk og oppdaterte anbefalinger fra regjeringen publisert 18.01. 

Disse anbefalingene betyr at følgende gjelder for gjennomføring av arrangement og aktivitet for NSSFs klubber og organisasjonsledd fra og med 20.januar 2021:

Skiskytterforbundets koronaveileder er oppdatert med siste regler og retningslinjer for gjennomføring av aktivitet for klubber og medlemmer.

20. januar: Presiseringer vedr. gjennomføring av skiaktivitet/ skiarrangement:

1. Barn og unge under 20 år kan trene og drive idrettsaktivitet internt i egen klubb, forutsatt at det ikke er lokale regler som begrenser gjennomføringen.

2. Skirenn kan gjennomføres for utøvere fra samme klubb/treningsgruppe. Alle arrangement som samler deltagere fra flere kommuner skal avlyses eller utsettes.

3. For voksne kan organisert trening utendørs gjennomføres forutsatt at god avstand mellom utøverne. Alle skirenn/arrangement for denne aldersgruppen skal avlyses/utsettes.

4. Enkeltstående toppidrettsarrangement kan gjennomføres.

Disse presiseringene gjelder inntil myndighetene gjør endringer i regler og anbefalinger.
Presiseringene oppdateres fortløpende ved eventuelle endringer og ny info fra myndighetene.

VIKTIG:

Renn på Lygna gjennomføres som planlagt under de samme retningslinjene som forrige arrangement.

Rennet på Os 13. - 14. februar planlegges også under de samme retningslinjene. 

Dersom nasjonale retningslinjer skulle endre seg før gjennomføring av Lerøy Cup 5 på Os, vil NSSF og arrangør forsøke å tilpasse arrangementet til å også inkludere eventuelt flere deltagere om det blir tillatt. Hvis/når nasjonale retningslinjer endrer seg vil NSSF forsøke å sette inn ekstra konkurranser for de gruppene som så langt ikke har fått lov til å konkurrere på nasjonalt nivå.

LM anbefales utsatt basert på nåværende retningslinjer fra myndighetene. NSSF vil komme med en anbefalt renn-helg for gjennomføring.

Bama Young Star utgår i sin helhet. Det omfatter finalen i Holmenkollen. Mer informasjon om Bama Young Star kommer snarlig.

Periodisering og videre informasjon

Som tidligere kommunisert har vi delt opp sesongen i fire perioder der vi legger opp til felles beslutninger for periodene*. Dette er gjort for å skape mer forutsigbarhet for utøvere, lagledere, trenere og arrangører.

Periode 4

1. mars 2021 – 30. april 2021
Kunngjøres 15. februar 2021
Hovedlandsrennet, NM for Junior og Ungdom, NM Senior og Lerøy Cup Finaler

*Avgjørelser kan bli tatt før også om det er forutsetninger som tilsier det. Det vil da bli informert fortløpende. Dette betyr ingen garanti for gjennomføringen av arrangementet da retningslinjer kan endre seg på få dagers varsel.

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway