Gå videre til innhold
Nyhetsbrev NSSF: Sesongen er i gang!

Nyhet -

Nyhetsbrev NSSF: Sesongen er i gang!

ASKO Cup Geilo starter i dag!

25. til 27. november blir det ASKO Cup senior1 og Sparebank 1 Cup på Geilo. Les alt om arrangementet her: https://www.geiloil.no/portal/...

Viktig informasjon: ungdoms- og junior-VM 2023

Til alle som er aktuelle for junior-VM i Kazakhstan trenger vi informasjon om våpen, ammunisjon og andre detaljer i god tid i forkant av reisen. Arrangøren har gitt oss endelig frist til 20.12.2022. Vi ber derfor alle utøvere som mener de er aktuelle for Ungdoms- og Junior-VM om å sende inn viktig informasjon til oss innen 15. desember. Les alt om hva du må sende inn her.

Husk team-støtte fra NSSF

Skiskytterforbundet deler ut teamstøtte til alle team som har godkjent avtale for sesongen 2022-23. Fristen for å søke går ut 30. november. Les mer her.

Skal du kjøpe våpen?

Politiet har noe begrensede ressurser til å behandle våpensøknader og vi har fått noen tilbakemeldinger i det siste at enkelte våpensøknader har vært mangelfulle, som igjen fører til merarbeid både for søker og politiet. Vi har i denne artikkelen samlet alt du må gjøre før du sender inn en søknad til politiet.

TILBUD FRA POLAR: Hvis du ikke benytter deg av ulike Cyber Week/Black Friday-tilbud - bruk denne rabattkoden fra Polar når du skal handle.

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway