Gå videre til innhold
Nyhetsbrev NSSF: Sesongen er i gang!

Nyhet -

Nyhetsbrev NSSF: Sesongen er i gang!

ASKO Cup Geilo starter i dag!

25. til 27. november blir det ASKO Cup senior1 og Sparebank 1 Cup på Geilo. Les alt om arrangementet her: https://www.geiloil.no/portal/...

Viktig informasjon: ungdoms- og junior-VM 2023

Til alle som er aktuelle for junior-VM i Kazakhstan trenger vi informasjon om våpen, ammunisjon og andre detaljer i god tid i forkant av reisen. Arrangøren har gitt oss endelig frist til 20.12.2022. Vi ber derfor alle utøvere som mener de er aktuelle for Ungdoms- og Junior-VM om å sende inn viktig informasjon til oss innen 15. desember. Les alt om hva du må sende inn her.

Husk team-støtte fra NSSF

Skiskytterforbundet deler ut teamstøtte til alle team som har godkjent avtale for sesongen 2022-23. Fristen for å søke går ut 30. november. Les mer her.

Skal du kjøpe våpen?

Politiet har noe begrensede ressurser til å behandle våpensøknader og vi har fått noen tilbakemeldinger i det siste at enkelte våpensøknader har vært mangelfulle, som igjen fører til merarbeid både for søker og politiet. Vi har i denne artikkelen samlet alt du må gjøre før du sender inn en søknad til politiet.

TILBUD FRA POLAR: Hvis du ikke benytter deg av ulike Cyber Week/Black Friday-tilbud - bruk denne rabattkoden fra Polar når du skal handle.

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway