Gå videre til innhold
Nyhetsbrev Norges Skiskytterforbund 27. november

Nyhet -

Nyhetsbrev Norges Skiskytterforbund 27. november

Sesongen starter for fullt i helgen og vi ønsker å informere om følgende saker:

Norges Skiskytterforbund lanserer «korona-pakke»

Gir økonomisk støtte til kretsene for å øke aktiviteten der det er mulig. For å bidra til at de 16 skiskytter-kretsene rundt om i Norge kan legge til rette for lokale og regionale konkurranser denne sesongen, vedtok styret i Norges Skiskytterforbund i går at kretsene får et ekstraordinært tilskudd. Midlene er øremerket aktivitet. Les mer om dette her.

Viktig informasjon om Lerøy Cup før jul

Korona-pandemien medfører at færre utøvere enn normalt får stille til start i Lerøy Cup fram mot jul. Styret vedtok i går at konkurransene i november og desember ikke skal telle i Lerøy Cup’en. Nye vurderinger blir gjort i henhold til tidligere kommunisert plan for sesongen og videre utfall blir vurdert ut fra smittesituasjon og hvordan det resterende konkurranse-opplegget blir.https://skiskyting.no/nyheter/oppdatering-arrangementer-for-jul/

Ett overgrep i idretten er ett for mye: Dette kan idrettslag gjøre

Hver dag jobber trenere, tillitsvalgte og foreldre for at alle skal være trygge i norsk idrett. Samtidig vet vi at overgrep skjer. Hvordan kan idrettslag gjøre det enklere å varsle – og hvordan kan dere håndtere negative hendelser på en god måte? Les mer fra Norges Idrettsforbund her.

Husk å løse lisens

Skiskytter-lisens betales hvert år for å sikre utøver god hjelp ved en eventuell skade oppstått ved trening. For 2020 har lisensen blitt oppdatert til å også gjelde for egentrening i tillegg til organisert skiskytter-aktivitet.

Norges Skiskytterforbund er kjent med at de fleste idrettsskader skjer i treningssesongen og påpeker derfor viktigheten av å ha løst lisens for å trygge best mulig hjelp når uhellet er ute. 

Les mer og løs lisens her.

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway