Gå videre til innhold
Nyhetsbrev Norges Skiskytterforbund 07. mai

Nyhet -

Nyhetsbrev Norges Skiskytterforbund 07. mai

En ny skiskytter-sesong er i gang. Her kommer noen nyheter fra oss i Norges Skiskytterforbund: 

Skiskytternes forsikringsordning

Husk at skiskytterlisensen holder deg forsikret også på trening - hele sesongen! Lisensordningen har nå blitt forenklet, og består av kun to typer sesonglisenser. Dekningen er like god som tidligere!
Alle som løste en sesonglisens i fjor får automatisk tilsendt faktura. Ta kontakt med din klubb om du ønsker å få etablert en sesonglisens. NB! Forsikringen er ikke gyldig før lisensen er betalt!

Les mer om lisens og vår forsikringsordning her.

Her finner du terminlista for 21/22-sesongen

Styret i Norges Skiskytterforbund har i dag vedtatt hovedterminlisten for sesongen 2021-2022. Flere detaljer omkring Rulleskicup vil bli klart i løpet av kort tid. Du finner terminlista her. 

Påmelding til trener 3-kurs starter mandag 10. mai

Mandag 10. mai åpner påmeldingen for årets trener 3-kurs. Kurset er beregnet på trenere som har utøvere fra 16 år og oppover. Kurset holdes på Birkebeineren skistadion fra 24. - 29. juni. Det er et begrenset antall deltagere på samlingen, NSSF velger ut de kandidatene som får plass etter at påmeldingsfristen har utløpt 07. juni. Link til påmelding legges ut på www.skiskyting.no mandag.

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo