Gå videre til innhold
NM på Gautefall: Hundrevis av unge skiskyttere deltok på årets Norgesmesterskap. Foto: Emil Sørgård
NM på Gautefall: Hundrevis av unge skiskyttere deltok på årets Norgesmesterskap. Foto: Emil Sørgård

Nyhet -

Nyhetsbrev: Høsten er over oss

NM på Gautefall ble en suksess og vi rykker stadig nærmere sesongstart både her hjemme og i utlandet. Her kommer siste nytt fra Norges Skiskytterforbund.

Trener 2-kurs

Vi ønsker velkommen til nytt Trener 2-kurs med oppstart helgen 21. - 23. oktober. Trenerkurset gir kunnskap om hvordan du best trener utøvere i aldersgruppen 13 – 16 år og passer for deg som har gjennomført Trener 1-kurs eller tilsvarende. Du finner mer informasjon om påmelding og kurset her. 

Spillemidler til utstyr

Norges Idrettsforbund har en ordning for utstyrskjøp slik at klubb/krets kan søke om inntil 1/3 av kjøpesummen. Kriteriene er blant annet at man må ha en kjøpesum mellom 10 000 – 300 000 kroner. Les mer og sjekk ut kriteriene for å søke her.

Satser for fullt på trenerutvikling

Kristina Skjevdal og Knut Kuvås Brevik
NYANSATTE: Kristina Skjevdal og Knut Kuvås Brevik er NSSFs nye trenerutviklere.


Kristina Skjevdal og Knut Kuvås Brevik er ansatt som trenerutviklere i Norges Skiskytterforbund. De to hadde sine første oppstartsmøter i forbundet sist uke. Både Skjevdal og Brevik er kjente profiler i skiskyttermiljøet og sammen utgjør duoen forbundets satsing på kompetanseheving for, og utvikling av, trenere.

Siste nytt fra NSSF styremøter

Visste du at alle protokoller fra NSSFs styremøter legges ut på nett? Der kan du følge med på hva som besluttes i styremøtene gjennom året. Du finner oversikten her: https://skiskyting.no/norges-s...

VIKTIG! Samtykke til dopingkontroll for mindreårige

Innen 1. oktober må mindreårige toppidrettsutøvere ha samtykke til dopingtesting fra sine foresatte før de kan delta i idrettsaktivitet på toppnivå. Her finner du forskriften og samtykkeskjemaet.

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway