Gå videre til innhold
Nyhetsbrev fra NSSF 13. august

Nyhet -

Nyhetsbrev fra NSSF 13. august

Sommeren er på hell og vi ser frem mot en aktiv og innholdsrik høst. Her er noen nyheter fra oss i forbundet denne fredagen:

LERØY SOMMERCUP 1

Lerøy Sommercup 1 arrangeres 14. – 15. august i Steinkjer. Lørdag er det sprint på programmet og søndag er det kortnormal. Det er 99 løpere på startstreken og du kan følge løpet live:

    Lørdag: https://live.eqtiming.com/57572#livescroll
    Søndag: https://live.eqtiming.com/57573#livescroll

    Lerøy Sommercup 2 arrangeres 3.-5. september i Karidalen, Østre Toten.

    Lerøy Sommercup 3 er en del av NM Rulleskiskyting og arrangør Vingrom IL ønsker velkommen til Birkebeiner stadion 17. - 19. september. 

    MØTER MED ORGANISASJONEN

    Tirsdag 24. august kl. 20:00 arrangeres åpent møte for å diskutere retningslinjer for bruk av stimulert høyde. KLIKK HER for å bli med på dette Teams-møtet.

    Torsdag 26. august kl. 20:00 infomøte om nytt våpenregelverk. Møtet er åpent for alle og vi ber spesielt ledere av klubber og våpenansvarlige i klubber, samt skoler og team om å bli med på møte. På møte går vi igjennom det som fremgår av nytt regelverk og tar i mot spørsmål som dere har.

    KLIKK HER for å bli med på dette Teams-møtet.

    NY UTLÅNSKONTRAKT FOR SKISKYTTERVÅPEN

    Enten om det er privat utlån eller en klubb som låner ut våpen til sine medlemmer, så må vedlagt utlånskontrakt benyttes. Kontrakten er oppdatert etter at nytt våpenregelverk gjeldende fra 1. juni 2021.

    HER FINNER DU utlånskontrakten.

    NM Rulleskiskyting 2021: KVALIFISERING TIL SKYTEFINALE

    Kvalifiseringen til skytefinaler under NM rulleskiskyting på Lillehammer gjennomføres som 30-30 test på 10delt skive. Kvalifiseringen gjennomføres som tidligere år med to gjennomføringer av 30-30 testen. Merk at dere selv bestemmer når skytetestene gjennomføres, men det må være registrert senest innen kl 23:59 mandag 6. september 2021. Les mer om kvalifiseringen her.

    Bli med i oversikten: SKISKYTTERSKOLEN 2020-2021

    Når dato for Skiskytterskolen i klubben din er satt, ber vi deg om å fylle ut dette skjemaet. Da kommer klubben din i oversikten over planlagte Skiskytterskoler på NSSFs hjemmeside.

        Kategorier

        Kontakter

        Morten Djupvik

        Morten Djupvik

        Pressekontakt Generalsekretær 91683540
        Emilie Nordskar

        Emilie Nordskar

        Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

        Verdens ledende skiskytter-nasjon

        Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

        Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

        Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

        Norges Skiskytterforbund
        Sognsveien 75A1
        0840 Oslo
        Norway