Gå videre til innhold
Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund september 2024

Nyhet -

Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund september 2024

Digital våpensøknad

Nå kan alle foresatte søke digitalt om våpentillatelse på vegne av sine barn. Politiet lanserte nylig denne søknaden som en digital løsning. Husk at foresatte som har våpenkort på vegne av sine barn må fornye disse hvert andre år. Mer informasjon om våpensøknad finner du her.

Helseattest

Husk å sende inn helseattest mellom 1.oktober og 1.november.

Formålet med helseattesten bygger på at Norsk idrett setter utøvernes helse foran prestasjon, samt ønsker sunne og friske utøvere. Helseattesten skal avdekke om utøver har ernæringsmessige eller andre relevante medisinske utfordringer i forhold til vurderingen om de er helsemessig skikket til å representere et eller flere av særforbundene som krever helseattest.

Mer informasjon om helseattest kommer ut på våre nettsider i løpet av mandag.

Det vil være informasjonsmøte om uttakskriterier og helseattest 1.oktober. Møtelenke finner du her.

BAMA Skiskytterskole

Husk å registrere din BAMA Skiskytterskole her. Mange idrettslag har allerede planlagt sin BAMA Skiskytterskole, men mangler dere å legge inn deres skiskytterskole? Gjør det nå!

Skiskytter med MOT

Vi er godt i gang med MOT-samlingene for denne sesongen. Tidligere i september kåret vi årets første vinnere av MOT-prisen i region Vest. Denne helgen kåres vinnerne av prisen i region Midt. Ikke glem å nominere den utøveren som du mener fortjener å vinne en gullbillett til sesongstarten på Sjusjøen. Nominer her!

Arrangørkonferanse

Årets arrangørkonferanse finner sted 18.-19.oktober på Quality Airport Hotel Gardermoen. Informasjon er sendt ut til arrangører og teknisk delegerte, men det vil også komme på nettsiden i løpet av uke 40.

Trener 2

NSSF arrangerer en skytehelg for Trener 2 i Mo i Rana fra 11. til 13. oktober, samt en helg om fysisk trening i Oslo fra 18. til 20. oktober. Trener 2-kurset består av tre deler: en helg med fokus på skytetrening, en helg med fokus på fysisk trening, og en del med digital undervisning (webinarer). Tidligere i år har det allerede vært arrangert en skytehelg i Oslo og en fysisk treningshelg i Mo i Rana. Selv om man ikke har deltatt på disse, er det fortsatt mulig å melde seg på de kommende kurshelgene og ta de resterende delene ved neste anledning. Påmelding til trener 2 gjøres via vår kursterminliste her.

Parasamling

Skiforbundet og Skiskytterforbundet inviterer syns- og bevegelseshemmede til dagsamling 12.oktober. Dette er et kostnadsfritt arrangement, hvor man kan finne ut mer om mulighetene til å drive med langrenn eller skiskyting.

Samlingen vil finne sted i Nittedal og er for alle over 10 år. Mer informasjon finner du her.

Rent Idrettslag

Vi minner om å sertifisere deres idrettslag som Rent Idrettslag. Sertifiseringen varer i 2 år, så det kan hende ditt idrettslag må resertifisere seg.

Her kan du sertifisere ditt idrettslag.

Her kan du se oversikt over alle sertifiserte idrettslag.

Fluorforbud

Fra sesongen 2024/2025 vil det nå bli gjennomført tilfeldig testing etter målgang på NC, NM og Sesongstart. Alle detaljer på hvordan det blir gjennomført rent praktisk vil bli offentligjort i god tid før sesongstarten på Sjusjøen i midten av november.

Kontakter

Anna Harborg

Anna Harborg

Klubb- og administrasjonskonsulent
Vegar Rolfsrud

Vegar Rolfsrud

Bredde- og rekrutteringssjef 97693662

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund

Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway