Gå videre til innhold
Skiskyttere med MOT 2020 og 2021
Skiskyttere med MOT 2020 og 2021

Nyhet -

Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund

Sesongen 2022-23 har allerede rukket å bli en måned gammel allerede og her kommer litt informasjon fra oss i Norges Skiskytterforbund. 

Skiskytter med MOT 2022
Årets Skiskytter med MOT er i gang og sist helg hadde vi samling i Vik med besøk fra rekruttlandslagene. For å se når Skiskytter med MOT - samlinger er i din region, se oversikten her: Samlinger — Skiskytter med mot. Vi oppfordrer klubbtrenere til å delta på samlingene, her deler vi mye kunnskap en kan ha glede av i trenerhverdagen. 

Vi søker Trenerutvikler
Norges Skiskytterforbund ønsker å vokse og engasjere enda flere barn, unge og voksne i skiskytteridretten. En helt avgjørende faktor for å få til dette, er trenerrollen. Vi ønsker nå å styrke vår satsing på treneren i norsk skiskyting, gjennom å utvikle trenerne våre og ved å nå ut med fagkunnskap til organisasjonen, gjennom praktisk læring og litteratur hentet fra Utviklingstrappa til NSSF. 

Se mer info om stillingen her: Norges Skiskytterforbund søker Trenerutvikler

22. ordinære forbundstinget
10.-12. juni arrangerer vi det 22. ordinære forbundstinget i Stjørdal og for de klubber/kretser som ikke har meldt seg på innen 27. mai, fortvil ikke, det er fortsatt mulig å delta på tinget. Vennligst send en e-post til stefania@skiskyting.no

Mer info om tinget finner du her: NSSF Ting

Lisens
Husk at lisens er en forsikringsordning og vi anbefaler at alle utøvere betaler lisensen slik at forsikringen er gyldig også nå på sommeren. De som løste lisens forrige sesong har fått tilsendt dette på e-post. Alle klubber har en lisensansvarlig og det kan være lurt å sjekke om utøverne har løst lisens eller ikke.

Mer info om lisens: Lisens

Har du spørsmål om lisens, ta kontakt med Stig Flatebø. stig.flatebo@skiskyting.no 

Skiskytterskole
Vi oppfordrer alle klubber til å legge inn info om sin skiskytterskole HER, slik at vi kan hjelpe dere å markedsføre din klubbs skiskytterskole HER. Vi ber om at klubbene gjør dette så fort som mulig, enten dere skal ha en skiskytterskole før eller etter skoleslutt. www.skiskytterskolen.no er landingssiden for alle skiskyttere som ønsker å starte med idretten vår, vi håper alle kan dele info om denne siden enten du er utøver, klubbmedlem, trener, foresatt eller andre roller innenfor skiskyting. 

Pressekontakt

Vegar Rolfsrud

Vegar Rolfsrud

Bredde- og rekrutteringssjef 97693662

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo