Gå videre til innhold
Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund

Nyhet -

Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund

Spørreundersøkelse
Norges Skiskytterforbundet jobber med en ny langtidsplan for perioden 2022-2026 og iden forbindelse så har vi laget en spørreundersøkelse hvor vi ønsker å invitere dere alle til å besvare undersøkelsen, enten om du er utøver, tidligere utøver,trener, foresatt, leder, frivillig, TD eller har en annen rolle i norskskiskyting.

Vi håper at du kan besvare undersøkelsen, det tar kun 8-10 minutter: https://forms.office.com/Pages... 

World Cup Holmenkollen
Endelig er verdenscupfinalen i skiskyting tilbake i Holmenkollen, og 17. – 20. mars braker det løs i nasjonalanlegget. For å gjennomføre et arrangement på verdenscup-nivå trengs dedikerte frivillige, og det er rundt 800 frivillige som bidrar hver gang det er World Cup i Kollen. Det er ikke for sent å melde seg på til årets arrangement, og arrangøren ønsker deg som er positiv, løsningsorientert og glad i å jobbe sammen med andre.

2022 er også Frivillighetens År, og dette er en gyllen mulighet til å sette ditt preg på denne store dugnaden som er et av Norges største idrettsarrangementer. Les mer her: https://holmenkollenskifestival.no/skiskyting/frivillig/

Bama Young Star 2022
Vi er glade for å kunne annonsere at Bama Young Star går som planlagt i Kollen lørdag 19. mars. Vi har hatt god dialog med det internasjonale skiskytterforbundet og er glad for at vi får lov til å gjennomføre dette arrangementet. Det vil bli tilpasninger og begrensninger, men viktigst er at vi får til konkurransene og at NRK sender det på TV.

Vi har en egen hjemmeside med mer informasjon og her vil det også komme mer informasjon i ukene som kommer
https://skiskyting.no/anlegg-o...

Hovedlandsrennet 17.-20. februar
Holmenkollen er også arena for årets Hovedlandsrenn  og arrangør og NSSF ønsker å invitere lagledere og foresatte til et informasjonsmøte mandag 14. feb kl 20:00. Her vil vi blant annet informere om hvordan felles skismøring skal gjennomføres.
Vi minner også om at utøverne melder seg på i tide til konkurransene, påmeldingsfristen er mandag 14. feb kl 23:59.

Se her for mer informasjon: https://skiskyting.no/artikler...

Spillemidler til utstyr
Nå kan din klubb søke om spillemidler til utstyr for utstyr som ble kjøpt i 2021.

Se her for mer informasjon: https://skiskyting.no/artikler...

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Vegar Rolfsrud

Vegar Rolfsrud

Bredde- og rekrutteringssjef 97693662

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway