Gå videre til innhold
Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund

Nyhet -

Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund

Høsten er i gang, og vi ønsker å sende ut litt informasjon om følgende saker:

1: TINGET 2020

Ting 2020 vil finne sted på Quality Airport Hotel Gardermoen lørdag 17. oktober, kombinert med fagmøte for krets- og klubbledere på søndag 18. oktober. Påmeldingsfristen går ut fredag 4. september. Har du ikke meldt deg på ennå, husk å gjøre det før fristen utløper. Du kan lese mer om tinget, som avholdes på her.

Meld deg på Tinget 2020

2: SØK OM KOMPENSASJON FOR FRIVILLIGHET OG IDRETT

Det nye regelverket for ny korona-tiltakspakke for frivillighet og idretten er klart, og er lagt ut på www.lottstift.no.

Ordningen vil nå dekke flere inntektstap og flere typer arrangementer og annen spesifikk aktivitet sektoren har og har hatt som følge av at de har måttet stenge, avlyse eller utsette arrangementer og aktiviteter som de skulle fått inntekter fra. Det er fortløpende utbetalinger, med siste søknadsfrist 15. september.

Her søker du

3: SKISKYTTER MED MOT-SAMLINGER HØSTEN 2020

Vi har lagt bak oss tre flotte samlinger i serien Skiskytter med MOT på Lampeland, Meråker og i Holmenkollen. Det er fortsatt mulig å melde seg på samlingene som gjenstår. Målgruppen er unge skiskyttere i alderen 15-16 år. Her kan du lese hvordan samlingen på Lampeland gikk.

SE over høstens Skiskytter med MOT-samlinger her.

Emner

Tags

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo