Følg Norges Skiskytterforbund

Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund

Nyhet   •   sep 03, 2020 19:30 CEST

Høsten er i gang, og vi ønsker å sende ut litt informasjon om følgende saker:

1: TINGET 2020

Ting 2020 vil finne sted på Quality Airport Hotel Gardermoen lørdag 17. oktober, kombinert med fagmøte for krets- og klubbledere på søndag 18. oktober. Påmeldingsfristen går ut fredag 4. september. Har du ikke meldt deg på ennå, husk å gjøre det før fristen utløper. Du kan lese mer om tinget, som avholdes på her.

Meld deg på Tinget 2020

2: SØK OM KOMPENSASJON FOR FRIVILLIGHET OG IDRETT

Det nye regelverket for ny korona-tiltakspakke for frivillighet og idretten er klart, og er lagt ut på www.lottstift.no.

Ordningen vil nå dekke flere inntektstap og flere typer arrangementer og annen spesifikk aktivitet sektoren har og har hatt som følge av at de har måttet stenge, avlyse eller utsette arrangementer og aktiviteter som de skulle fått inntekter fra. Det er fortløpende utbetalinger, med siste søknadsfrist 15. september.

Her søker du

3: SKISKYTTER MED MOT-SAMLINGER HØSTEN 2020

Vi har lagt bak oss tre flotte samlinger i serien Skiskytter med MOT på Lampeland, Meråker og i Holmenkollen. Det er fortsatt mulig å melde seg på samlingene som gjenstår. Målgruppen er unge skiskyttere i alderen 15-16 år. Her kan du lese hvordan samlingen på Lampeland gikk.

SE over høstens Skiskytter med MOT-samlinger her.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.