Følg Norges Skiskytterforbund

Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund

Nyhet   •   mai 13, 2020 18:30 CEST

Oppdaterte Koronavett-regler

Igjen vil vi rette en stor takk til alle i skiskytterfamilien som har vært med på dugnaden om å begrense smitten av koronaviruset i Norge. Nå er det nye retningslinjer på plass for trening og organisert idrett, samt treningssamlinger, og disse finner du på våre nettsider. Vi vil oppdatere disse etter hvert som nye anbefalinger og råd kommer fra myndighetene. 

Tre måter å gjennomføre årsmøte i idrettslag på

Idrettslag som ønsker å gjennomføre årsmøtet kan gjøre det på tre ulike måter – enten skriftlig, digitalt eller ved fysisk oppmøte, forutsatt at dette gjennomføres i samsvar med offentlige helsemyndigheters vedtak og anbefalinger.

Årsmøtet kan avholdes skriftlig, digitalt eller ved fysisk oppmøte. Her er veilederne for valgmulighetene for årsmøtene.

Lisens 2020/2021-sesongen

Det er nå åpnet for registrering av lisenser for sesongen 2020/2021.Alle utøvere som betalte lisens i fjor, skal ha mottatt ny innbetalingsinformasjon automatisk på sin registrert e-postadresse. For nye utøvere, vil klubben måtte registrere sine lisenstakere. Dette gjøres i Sportsadmin av klubbens lisensansvarlig/leder. Vilkår og priser vil være lik som for fjorårssesongen. Les mer her.

Mer enn 300.000 kr til skiskytterklubber

Innenfor fristen var det 18 skiskytterklubber som søkte om spillemidler til utstyr for 2019. Totalt i skiskyting var søknadssummen 391.879 kroner og det blir utbetalt totalt 311.844 kroner. Les mer her.

Slik blir skiskytter-programmet neste vinter

Verdenscup-sirkuset braker løs i finske Kontiolahti med en ny sesongåpning bestående av to konkurransedager 28. og 29. november. Her skal utøverne gjennom et normalprogram og en sprint. Sesongens høydepunkt blir VM i Pokljuka i Slovenia 10. – 21. februar 2021. Sjekk ut fullstendig program fra IBU her.

--

Tilbud til skiskytter-familien fra vår samarbeidspartner Profilhuset:

Bestilles via e-post: profilhuset@profilhuset.no 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.