Følg Norges Skiskytterforbund

Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund

Nyhet   •   jan 31, 2020 11:52 CET

Vi er godt inne i 2020 allerede, og det er mye god skiskytter-aktivitet i både inn- og utland. Her kommer litt informasjon fra Norges Skiskytterforbund:

VIKTIG: FORSØK PÅ SVINDEL I IDRETTS-NORGE

Norges Skiskytterforbund er gjort kjent med at klubber og kretser har blitt utsatt for svindelforsøk den siste tiden. Den mest benyttede fremgangsmåten har vært at noen utgir seg via mail, for å være enten leder eller kasserer i aktuell klubb eller krets og ber om overførsel av penger til en utenlandsk konto. De sender dette kravet i en ordinær e-post, uten vedlegg i form av en faktura. Mailadresse og avsender fremstår troverdig og summene har ligget rundt 1000 - 5000 euro.

Vi oppfordrer alle til å være årvåken overfor denne typen og andre lignende henvendelser. Samtidig benytter vi anledningen til å minne klubber og kretser om at man skal være to personer som signerer betalinger i nettbank (ref. Norges Idrettsforbunds lover).

BAMA Young Star


Bama Young Star arrangeres i Holmenkollen lørdag 21. mars. Bama Young Star er for aldersgruppa 15-16 år. Mer praktisk informasjon vil komme i februar, men ta gjerne en kikk på våre nettsider for siste informasjon. 

SØK VÅPENFOND INNEN 1. MARS 2020

DNB gjør det mulig for Norges Skiskytterforbund å dele ut sju Larsen skiskyttervåpen. Våpnene skal tildeles sju klubber, og de skal være klubbvåpen. Les mer om hvordan du kan søke her. 

NÅ KAN DIN KLUBB SØKE PÅ NASJONALE ARRANGEMENT

Alle arrangører kan søke nasjonale arrangement og de anleggene som har godkjent C-lisens vil gå foran de som ikke har C-lisens. Arrangørklubb må sende inn søknadsskjema til sin krets innen 1. mars 2020. Finn søknadsskjema og  les mer her.

SPILLEMIDLER TIL UTSTYR

NIF kommer til åpne opp for søknader rundt månedsskiftet januar/februar og søknadsfristen blir onsdag 4. mars. Les mer her.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.