Gå videre til innhold
Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund 20. februar

Nyhet -

Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund 20. februar

Vi er allerede kommet godt inn i det nye året, og det skjer mye på flere fronter i Skiskytter-Norge. Her kommer litt informasjon fra oss i forbundet.

IBU Regional Event på Lillehammer 24. - 26. februar

Vingrom IL , Lillehammer Olympiapark og Norges Skiskytterforbund ønsker velkommen til IBU Regional Event på Lillehammer 24.-26. februar 2023. Dette er et internasjonalt arrangement hvor alle som er K/M17 år og eldre kan delta. Vi har invitert utøvere fra Sverige og Danmark og utøvere fra andre nasjoner er også velkomne. Les mer her.

Infomøte 28. februar i forbindelse med HL 2023

Norges Skiskytterforbund og Bossmo & Ytteren inviterer alle foresatte / lagledere / kretsledere og andre ansvarlige til et infomøte om Hovedlandsrennet 2023. Her går vi igjennom alt det praktiske knyttet til felles fluorfri smøring. Les mer om møtet og HL her.

Vil din klubb arrangere nasjonale arrangement?

Nå har du muligheten til å søke! Fristen er 15. mars 2023. Les mer om søknadsprosessen her.

Kompetansehelgen 5. - 6. mai

NSSF inviterer til Kompetansehelga (tidligere kalt Vårmøte) på Quality Airport Hotel Gardermoen fredag 5. – lørdag 6. mai 2023. Vi håper så mange som mulig har mulighet til å komme! Meld deg på i dag!

Dette blir en helg med mye faglig påfyll for trenere og ledere; arrangementet er også et sosialt og nettverksbyggende samlingspunkt for skiskytterfamilien. NSSF står for innholdsrik program med landslagstrenere og representanter fra IBU.

Meld ditt idrettslag på kurs og få egen varslingsportal i MittVarsel

God innsikt og gode verktøy er nøkkelen til å sikre en god behandling av varslingssaker i norsk idrett. NIF tilbyr derfor systemet MittVarsel gratis til alle idrettslag og idrettsråd. Meld deg på informasjonsmøte og kurs nå!

Utrullingsløpet består av et introduksjonsmøte på 30 minutter og et to timer langt kurs, før organisasjonsleddet deretter får tilsendt en egen portal i MittVarsel. Det er hovedsakelig styremedlemmer eller personer som er ansatt i idrettslaget som deltar på kurs.

Les mer om kurset og meld deg på her: https://www.idrettsforbundet.n...

Stem fram Folkets Skiskytterlue

I samarbeid med vår hovedpartner ICE og Craft har vi laget konseptet Folkets Skiskytterlue. Nå er finalistene klare! Du kan være med å stemme fram din favoritt! Gjør det her: https://www.ice.no/kampanje/lu...


  Kontakter

  Morten Djupvik

  Morten Djupvik

  Pressekontakt Generalsekretær 91683540
  Emilie Nordskar

  Emilie Nordskar

  Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

  Verdens ledende skiskytter-nasjon

  Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

  Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

  Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

  Norges Skiskytterforbund
  Sognsveien 75A1
  0840 Oslo
  Norway