Gå videre til innhold
Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund 15. mars

Nyhet -

Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund 15. mars

Vil din klubb arrangere nasjonale arrangement?

Norges Skiskytterforbund lyser ut mesterskap for sesongen 2025-26 og Norgescup sesongen 2024-25. De som ønsker å søke et mesterskap eller Norgescup må fylle ut linkene under og fristen er til og med 1. april 2024.

Søknadsskjema NM rulleskiskyting, HL, NM for ungdom og junior, Norgescup

Søknadsskjema NM Senior 2026


C-lisens

C-lisens er en sertifisering av anlegget som gjør at arrangører kan søke om nasjonale arrangement. Ønsker din klubb å søke om c-lisens? Søk her!

Trenermøte for team- og gymnastrenere på Gardermoen 13.-14. mai

Det blir trenermøte for team- og gymnastrenere mandag 13. mai - tirsdag 14. mai på Quality Airport Hotel Gardermoen. Vi kommer til å starte til lunsj mandag og avslutte til lunsj tirsdag. Hold av datoene, så vil det komme mer informasjon om programmet og overnattingen snart!

Trenerattest

Trenerattesten er obligatorisk for alle som skal være trener i norsk barne- og ungdomsidrett. Trenerattesten tar deg gjennom de viktigste oppgavene og forventningene som stilles til deg som trener. Ta trenerattesten her.

Klubbene skal ha oversikt over hvem som har fullført trenerattest og fremvist politiattest.

Brukerveiledning for hvordan klubbene håndterer trenerattester.

BAMA Skiskytterskole

Vi anbefaler alle klubber å planlegge datoer for BAMA Skiskytterskole tidlig. Sett av datoer for kommende sesong allerede nå, og registrer din BAMA Skiskytterskole på skiskytterskolen.no.

Samordnet rapportering

Samordnet rapportering er en pliktig rapportering av medlemsopplysninger og organisasjonsopplysninger til Norges idrettsforbund. Alle idrettslag og grupper for særidrett skal rapportere disse opplysningene til NIF.

I år åpner samordnet rapportering 1. april. Brukerveiledning for samordnet rapportering.

MERK: før rapportering kan starte, må idrettslaget ha valgt elektronisk medlemssystem. Det er kun den som er daglig leder eller styreleder som kan bekrefte medlemssystem. Se her hvordan bekrefte medlemssystem.

Terminliste kurs

Ønsker du å ta noen av våre kurs? Følg med på vår terminliste for kurs som blir jevnlig oppdatert her.

Kontakter

Vegar Rolfsrud

Vegar Rolfsrud

Bredde- og rekrutteringssjef 97693662

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway