Gå videre til innhold
BLINK: Sist helg ble Blink-festivalen gjennomført i Sandnes. Les mer her: https://skiskyting.no/artikler/rekordhoy-seerandel-for-blink/
BLINK: Sist helg ble Blink-festivalen gjennomført i Sandnes. Les mer her: https://skiskyting.no/artikler/rekordhoy-seerandel-for-blink/

Nyhet -

Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund 12. august

Vel blåst sommerferie? Høsten nærmer seg, og her kommer litt informasjon fra oss i Norges Skiskytterforbund.

Ny tittel-sponsor for norgescupen: ASKO

Det er med stor glede vi kan presentere ASKO som ny samarbeidsparter og tittel-sponsor på vår tradisjonelle norgescup på vinteren og fjorårets nyvinning sommercup. Samarbeidet med ASKO er en avgjørende faktor for å utvikle våre arrangementer videre på flere og nye områder!

Asko Sommercup består i år av to konkurranser hver seg i Karidalen og NM Rulleskiskyting på Gautefall.Sammenlagt i cupen teller tre av fire konkurranser.

Påmelding og mer informasjon:

27. august: Sprint - Karidalen: https://live.eqtiming.com/62393#dashboard

28. august: Sprint - Karidalen: https://live.eqtiming.com/62395#dashboard

17. september: Sprint – NM Rulleskisyting: https://live.eqtiming.com/62379#dashboard

18. september: Fellesstart – NM Rulleskiskyting: https://live.eqtiming.com/62379#dashboard

Arrangørkonferansen 23. - 24. september

Vår viktigste årlige møteplass for arrangører og teknisk delegerte blir avholdt 23.-24. september på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Konferansen er ment for alle arrangører av skiskytterarrangementer og spesielt rettet mot NM, Norgescup, Hovedlandsrenn, Landsdelsmesterskap og Skiskytterfestival.

Mer informasjon og påmelding finner du her: https://skiskyting.no/arrangement/nyttig-informasjon/arrangorkonferansen/

Full rulle på para-samling 10. - 14. august


I samarbeid med Skiforbundet har vi para-breddesamling 10.-14. august på Birkebeiner stadion på Lillehammer. Vi blir 10 deltagere som gjennom dagene skal både trene skyting og rulleski. I tillegg skal vi i klatrehallen på Tyrili. Trener for rekruttlaget herrer, Anders Øverby, som i fjor var treneren til Nils Erik Ulset, holder skyte-økt.

I tillegg kommer Mariann V. Marthinsen som instruktør i langrenn. Mariann har vunnet gull i Paralympics og har en rekke VM-medaljer. Para Elite Langrenn har samling samtidig og de vil både bistå som instruktører og være med på det sosiale.

Sammen skal vi styrke klubbene

Norges skiskytterforbund ønsker å sette mer fokus på, og styrke sitt arbeid opp mot skiskytterklubbene. NSSF ønsker å bidra til å skape mer aktivitet, øke kompetansen på ulike områder og bidra til vekst i medlemsmassen. Klubbutvikling og tett dialog med klubbene vil derfor bli avgjørende for å kunne utvikle og ivareta utøvere og andre medlemmer på en bedre måte i tiden fremover.

Har du spørsmål om klubbutvikling? Ta kontakt med malin@skiskyting.no

Ta trener-attesten! 



Idrettstinget har vedtatt at trener-attest skal være obligatorisk for alle trenere i norsk barne- og ungdomsidrett. Dette skal sikre at barn og unge opplever idrettsglede i et trygt miljø og at de møter et likere og mer helhetlig kvalitetstilbud uavhengig av trener, idrett eller klubb.

Når en trener tar Trener-attesten, kobler treneren seg til én eller flere klubber. For å sikre at en trener faktisk hører til gjeldende klubb, må klubben godkjenne denne tilknytningen. Leder og medlemsansvarlig har tilgang til og se og administrere alle trenere og forespørsler tilknyttet klubben.

Per i dag har Norges skiskytterforbund 68 trenere med godkjent trener-attest. Vi oppfordrer alle trenere til å ta trener-attesten, og at klubbene videre godkjenner disse.

Ta trener-attesten her: https://www.idrettsforbundet.no/digital/trenerattest/

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway