Gå videre til innhold
Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund 10. mars

Nyhet -

Nyhetsbrev fra Norges Skiskytterforbund 10. mars

Klart for verdenscupfinale i Holmenkollen 16. - 19. mars!

Velkommen til Holmenkollen! Det er duket for spennende konkurranser og fantastisk stemning når verdenseliten i skiskyting samles for sesongens siste verdenscup. I tillegg gleder vi oss til Bama Young Star som går av stabelen lørdag ettermiddag!

Program
Her finner dere link til konkurranseprogrammet: https://holmenkollenskifestiva...

10 % rabatt på billetter
I samarbeid med arrangør får alle i skiskytter-familien mulighet til å kjøpe arenabilletter til 10 prosent rabatt, alle dager. Kjøp billetter til rabattert pris her.

Husk at studenter får gratis inngang torsdag og fredag! Skoleklasser kan også komme inn gratis torsdag og fredag i følge med lærer. Meld inn grupper til andreas@hkskifestival.no med antall og kontaktperson.

Skulle du ikke ha anledning til å møte opp i Holmenkollen neste helg, så sendes alle konkurransene på TV2.

//

Tilbud til skiskytter-familien fra POLAR - rabattkoden gjelder frem til 31.03

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway