Gå videre til innhold
Muligheter innen skiskyting

Nyhet -

Muligheter innen skiskyting

Har du lyst til i bidra i norsk skiskyting?

På siden vår, "Muligheter innen skiskyting", legger vi ut muligheter innen idretten. Hvis du lurer på hvordan du kan bidra inn i din lokale klubb, eller om du har lyst til å være trener på Skiskytter med MOT-samlinger, bør du trykke deg inn her. Her finner du informasjon om trenerutdanning, TD-kurs, Instruktørkorpset og om hvordan du ellers kan fortsette å være en del av idretten. Klikk deg inn og les mer!

NM Masters

Dette er årets happening! NM Masters på Geilo kommer til å bli en stor fest. Selve konkurransen er en kort sprint på fredagen under NM-helga 4.-7.april. Her er det aldersbestemte klasser hvor det kåres norgesmestre i alle klasser, så her er det gode muligheter for å skaffe seg en NM-medalje!

På kvelden er det selvsagt bankett med festmiddag på Vestlia 🤩

NB! Påmeldingsfristen til banketten er 28.april!Informasjon om arrangementet og link til påmelding til rennet og banketten finner du her !


Kontakter

Kristina Dale-Skjevdal

Kristina Dale-Skjevdal

Trenerutvikler 95988973

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway