Gå videre til innhold
Muligheter innen skiskyting

Nyhet -

Muligheter innen skiskyting

Du får denne mailen fordi vi har registrert at du har drevet med skiskyting, men ikke betalt lisens de siste årene.

Ønsker du å jobbe med idrett og vil vite mer om hvilke muligheter som finnes innen skiskyting?

Vi har samlet informasjonen du trenger på våre hjemmesider. På denne siden finner du informasjon om kurs som tilbys av NIF, Ungdomsutvalget i NSSF og Instruktørkorpset. Klikk deg inn på siden for å lese mer 👇

Åpen klasse og NM Masters 🤩

Har du lagt børsa på hylla? Tørk av støvet fordi i vinter skal det arrangeres konkurranser i Åpne klasse!

Tanken med Åpen klasse er at flest mulig, lengst mulig kan holde på med skiskyting. Dette skal være et tilbud for de som ønsker å delta i lavterskelkonkurranser. I tillegg arrangeres det NM i denne klassen i forbindelse med NM på Geilo i april. Øvelsen heter NM Masters og det deles ut NM-medaljer på lik linje med de andre klassene.

Åpen klasse er for utøvere 17 år og eldre.

Mer info om Åpen klasse kommer etter Sesongstart i november.

Kontakter

Kristina Dale-Skjevdal

Kristina Dale-Skjevdal

Trenerutvikler 95988973

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway