Gå videre til innhold
Meld deg på Trener 2 og Trener 3-kurs

Nyhet -

Meld deg på Trener 2 og Trener 3-kurs

Hei!

Du får denne eposten fordi du er klubbleder eller tidligere har gått kurs i regi av NSSF.

Trener 2

En ny runde med Trener 2-kurs settes i gang i juni!

Kurset går over tre helger: to helger med fysisk deltakelse med temaene fysisk trening og skytetrening + én digital helg/flere kvelder. I år har vi valgt å arrangere to runder Trener 2: en i Nordland og en på Østlandet. Dette for at flere skal få mulighet til å delta. Rammen for kurshelgene er oppstart kl. 18:00 fredag og avslutning søndag ca. kl. 15:30.

Første helg tar for seg skytetrening. Denne helga avholdes på Lillomarka Arena i Oslo, 31.mai-2.juni. Påmeldingsfristen er satt til 25.mai.

➡️TRYKK HER FOR PÅMELDING!⬅️

Første helg i Nord-Norge vil avholdes i august. Mer informasjon kommer på NSSFs hjemmesider når det er klart.

Kurset retter seg mot de som ønsker trene ungdommer i alderen 13-16 år.

NSSF stiller med dyktige fagpersoner med bred trenerkompetanse.

Trener 3

Trener 3-kurset vil ha oppstart i august 2024. I år vil kurset bestå av en skiskytterspesifikk samling på Lillehammer 8.-11. august, hvor vi vil kjøre noe av innholdet sammen med Norges Skiforbund, og en fellessamling på tvers av idretter i regi av NIF/Olympiatoppen på Ullevål 13.-15. september. I tillegg vil det være en avsluttende oppgave som deltakerne må levere.

Målgruppen for kurset er de som har tatt Trener 2-kurs tidligere, eller har tilsvarende kompetanse. Tilsvarende kompetanse betyr at man har erfaring fra junior-/seniornivå som utøver, og/eller har annen relevant idrettsfaglig utdanning eller trenererfaring. Deltakerne bør til daglig være trenere for junior-/seniorutøvere.

Les mer om Trener 3-kurset her.

Mer informasjon om program og påmelding kommer i løpet av mai. Vennligst ta kontakt med knutkuvas.brevik@skiskyting.no hvis du lurer på noe knyttet til Trener 3.

Kontakter

Knut Kuvås Brevik

Knut Kuvås Brevik

Leder for trenerutvikling og utdanning Norges Skiskytterforbund 47645656
Kristina Dale-Skjevdal

Kristina Dale-Skjevdal

Trenerutvikler 95988973

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway