Gå videre til innhold
IBU lanserer ny klimautfordring

Nyhet -

IBU lanserer ny klimautfordring

Inviterer skiskytter-klubber til å delta i Viessmann Climate Club Trophy.

Denne sesongen har vi sett et varmt klima over hele Europa. Som vintersport er skiskyting avhengig av vinter og snø. Derfor ser IBU et stort behov for at skiskytter-familien jobber sammen for å finne gode løsninger slik at vi kan sikre gode vinteropplevelser også for fremtidens generasjoner.

For at feire at VM i Oberhof snart er i gang, har IBU og deres samarbeidspartner Viessmann derfor lansert en ny klimautfordring til skiskytter-klubber rundt om i verden.

LES MER: Her kan du lese mer om kampanjen og finne ut hvordan du kan delta.

– Vi er også i gang med vår egen bærekraftstrategi og derfor heier vi på slike tiltak som dette. Det er mange gode tiltak rundt om i skiskytter-Norge, og vi håper så mange som mulig av våre klubber ønsker å delta i denne konkurransen, sier Morten Djupvik, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

IBU og Viessmann leter etter de mest kreative initiativene som bidrar til mer bærekraftige klubber. Klubben med de beste ideene vinner en klimaløsning fra Viessmann som kan bidra til enda mer energieffektivitet på lang sikt.

DELTA HER!

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway