Følg Norges Skiskytterforbund

Hvem blir deres kandidat til Skiskytter med MOT-prisen 2020?

Nyhet   •   aug 07, 2020 20:00 CEST

Vi trenger din hjelp! Kjenner du en ung utøver som gir litt ekstra og viser omsorg for dem rundt seg? Nominer ham eller henne til årets Skiskytter med MOT-pris 2020. 

HVA ER SKISKYTTER MED MOT-PRISEN?

Skiskytter med MOT-prisen er en pris som deles ut til 14 ungdommer fra de sju regionene, én gutt og én jente fra hver region. Les mer om konseptet Skiskytter med MOT og sjekk ut samlingsplanen for høsten her.

HVEM KAN NOMINERE?

Alle klubber og kretser kan nominere fram sine kandidater som de mener fortjener å bli nominert.

HVEM KAN BLI NOMINERT?

Prisen skal gå til en ungdom som er gode rollemodeller og bidrar positivt til lagmiljøet. Prisen handler om hvem ungdommene er som mennesker, og ikke hva de presterer innen idretten. Det som går igjen i tidligere nominasjonstekster er at ungdommene er gode på å inkludere andre, lage god stemning, stille opp, være positive bidragsytere – og selv om de ikke alltid har de beste resultatene, så gir de ikke opp.

HVA VINNER DE?

Prisen deles ut til de 14 ungdommene på Sjusjøen der de får:

  • Delta på åpningshelgen på Sjujsøen
  • Utdelt fullt landslagsutstyr
  • Trene med landslagstrenerne
  • Møte sine skiskytter-idoler

HVORDAN GJØR JEG DET?

Trykk på denne linken der du fyller ut et enkelt skjema med litt informasjon om den du vil nominere. Du kan nominere flere personer, men ikke flere om gangen. 

Gå rett til nominering: https://nssf.typeform.com/to/vlFb5z

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.