Følg Norges Skiskytterforbund

Førjuls-hilsen fra Norges Skiskytterforbund

Nyhet   •   des 19, 2019 10:00 CET

En riktig god jul og et godt nytt år ønskes fra alle oss i Norges Skiskytterforbund!

Det er gode tider for norsk skiskyting, både på den internasjonale arenaen og på hjemmebane. Nå håper vi alle ser frem til en trivelig og aktiv julefeiring med venner og familie. 

Takk for engasjementet i året som har vært - vi gleder oss til et flott nytt år sammen med alle i skiskytter-familien! Her kommer noen nyheter på tampen av året: 

  • Fluor-fri skipreparering på Hovedlandsrennet
  • Trenermøte i Oppdal 3. januar
  • Vinter-kampanje fra vår hovedpartner ice
  • Gjør en forskjell i jula med oss og Aktiv mot kreft

FLUOR-FRI SKIPREPARERING PÅ HOVEDLANDSRENNET

For Hovedlandsrennet 27. februar – 1. mars ønsker arrangør Østre Toten Skilag samme praksis som på Bama Young Star i Holmenkollen, der arrangør står for felles preparering av ski for alle utøvere. Dette er et godt tiltak NSSF stiller seg bak. Hele 14 av 16 kretser har ytret ønske om en slik praksis. Mer informasjon om gjennomføring av tiltaket kommer nærmere arrangement. 

I mars 2017 og i 2018 ble skiene til samtlige 60 deltakere i Bama Young Star-rennet i Holmenkollen smurt sentralt, uten bruk av fluor. Tiltaket fikk svært gode tilbakemeldinger, og er et håndterbart tiltak som sikrer likhet i en periode der vi ikke har gode kontrollmetoder for å hindre juks.

Les mer: Slik jobber Norges Skiskytterforbund med fluor-tematikken.

TRENERMØTE I OPPDAL 3. JANUAR 

For å ta en av Norges Skiskytterforbund sine verdier på alvor ønsker vi å "samle" trenere og ledere til fagdiskusjon i forbindelse med Lerøy Cup i vinter. Vi begynner ca. kl. 18.30 i Oppdal fredag 3. januar 2020 og det settes i utgangspunktet av én time. 

Vi håper å se mange engasjerte trenere og ledere. Velkommen! 

VINTERKAMPANJE FRA ICE

Surf deg inn i julen med 1006 GB inkludert i to måneder til kun 299 kr/mnd.

Frister det å strømme verdenscuprenn eller å se favorittserien direkte på mobilen, helt uten dataangst? Nå har du muligheten! Bestill 6 GB eller større hos vår hovedsponsor ice, og få med tilleggstjenesten Data Frihet i Norges nye mobilnett ice+ gratis i to måneder.

Er du allerede ice-kunde aktiverer du enkelt Data Frihet rett i ice-appen.

Bytt til ice på 1-2-3 her https://www.ice.no/mobilabonnement/nssf

Bestiller du innen 31.12.19 får du også ice-skiskytterlue med på kjøpet.
Luen sendes i egen forsendelse etter at SIM-kort er sendt. Maksimalt én lue per abonnement

STØTT AKTIV MOT KREFT - VIPPS TIL #557591


Sammen med Aktiv mot kreft ønsker Norges Skiskytterforbund å gjøre en forskjell. Ved å vippse en valgfri sum til 557591 kan du være med å bidra til at det etableres flere Pusterom på norske sykehus, slik at kreftpasienter kan holde seg aktive før, under og etter behandling. 

Vi har donert kinnstøtten vår til Aktiv mot kreft fra sesongstart og fram mot jul, og sammen med BMW, Nammo, Bama, Skiguard og AF Gruppen jobber vi for at kreftpasienter står bedre rustet mot tøff behandling. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.