Gå videre til innhold
Få tilgang til IBUs trenermaterialer - frist 25. august

Nyhet -

Få tilgang til IBUs trenermaterialer - frist 25. august

Trenerregistrering

Denne e-posten sendes ut til klubbledere, gymnastrenere, teamledere/teamtrenere og alle som har deltatt på trenerkurs i regi av Norges Skiskytterforbund siden år 2000.

Norges Skiskytterforbund ønsker å få en bedre oversikt over trenerne vi har rundt om i landet. Vi har også som mål å samle inn opplysninger slik at vi enklere kan informere om kurs, webinarer og annen relevant informasjon som trenere kan dra nytte av.

Registrering i IBU`s læringsplattform

Det Internasjonale Skiskytterforbundet (IBU) har utviklet en e-læringsplattform for trenere. Her publiserer de treningsfaglig materiale og opptak av webinarer som er blitt holdt i regi av IBU. For å få tilgang til denne plattformen, trenger vi å sende registreringsinformasjon til IBU. Dette vil vi gjøre basert på informasjonen som fylles ut i skjemaet som er i lenken i denne e-posten. For å få tilgang til IBU`s læringsplattform må skjemaet besvares innen 25. august.

Hvis du er trener, ber vi deg fylle ut skjemaet selv. Hvis du er klubbleder, skoleansvarlig eller leder for et team, vil vi be deg videreformidle informasjonen om trenerregistrering til trenerne i din organisasjon.

Du kan gjennomføre trenerregistreringen ved å benytte følgende skjema:

Trenerregistrering - Norges Skiskytterforbund (office.com)

Kontakter

Knut Kuvås Brevik

Knut Kuvås Brevik

Leder for trenerutvikling og utdanning Norges Skiskytterforbund 47645656

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway