Følg Norges Skiskytterforbund

En ny sesong nærmer seg!

Nyhet   •   sep 22, 2016 12:26 CEST

Til helgen går startskuddet for årets sesong med NM rulleskiskyting i Vik i Sogn. I dette nyhetsbrevet finner du aktuell informasjon for sesongen.

  • Se NM live på TV2 Sportskanalen
  • Velkommen til Sesongstart Skiskyting 11.-13. november
  • Tilbud fra Mizuno
  • Holmenkollen Skiskytterfest 17.-19. mars 2017
  • Status fra elitelagene


SE NM LIVE

NM rulleskiskyting, som går av stabelen til helgen, kan du se direkte på TV2 sportkanalen.

Konkurransene for kvinner og menn senior sendes live på Sportskanalen både lørdag og søndag, mens søndagens konkurranser for klassene kvinner 20-21 år og menn 20-21 år blir vist i opptak.

Slik ser programmet på TV2 Sportskanalen ut:
Lørdag 24. september
Kl. 10.30–12.45: Live kvinner og menn senior
Kl. 20.00–22.15: Reprise kvinner og menn senior

Søndag 25. september
Kl. 10.45–12.35: Live kvinner og menn senior
Kl. 16.00–16.55: Opptak K20-21 og M20-21
Kl. 17.00–18.50: Reprise kvinner og menn senior

Se arrangørens hjemmeside for fullstendig program og mer informasjon


SESONGSTART SKISKYTING 11.-13. NOVEMBER 2016
Sesongstart Skiskyting arrangeres på Natrudstilen, Sjusjøen i perioden 11.-13. november. Vi ønsker alle våre samarbeidspartnere velkommen til tre hyggelige dager på Sjusjøen.

Fredag er det offisiell trening, lørdag sprint og søndag fellesstart. 

I år, som i fjor blir det eget opplegg for våre samarbeidspartnere. Vi starter fredag ettermiddag med foredrag før midddag. Lørdag blir det besøk i Swix-butikken på Lillehammer med mulighet for å handle for rabatterte priser, før vi drar på stadion og ser konkurransene. Lørdagen avsluttes med middag. Søndag ser vi konkurransene på stadion og spiser lunsj i VIP-teltet.


TILBUD FRA MIZUNO
Mizuno er stolt samarbeidspartner til Norges Skiskytterforbund. De leverer sko til alle våre landslag, trenere og administrasjon. Mizuno tilbyr nå alle våre samarbeidspartnere 25% rabatt på kjøp av Mizuno sko. Bestilling gjøres på følgende måte:

  1. Gå inn på www.mizuno.no og velg modell.
  2. Send en mail til Per Sletholt med størrelse og antall sko du ønsker: per@pssport.no


BLI MED PÅ VERDENS BESTE SKISKYTTERFEST 17. – 19. MARS!
Billettene til vinterens store begivenhet legges ut for salg torsdag 6. oktober. Da kan du sikre deg orkesterplass i Kollen og oppleve verdenscupfinalen i skiskyttersirkuset!

Vi byr på sprint fredag, jaktstart på lørdag og fellesstart på søndag.

Du kan velge mellom ulike billettyper – alt fra eksklusive VIP-billetter, til rimeligere arenabilletter som lar deg oppleve all moroa, men til en god pris.

VIP-TILBUD
Med VIP-billetter får du tilgang til reserverte tribuneplasser, eget bord i VIP-teltet, vertskap for større grupper og nydelig mat servert av Bølgen & Moi.

Stadig flere bedrifter ser verdien i å ta med seg medarbeidere og kunder på idrettsarrangement. Under verdenscupfinalen vil dere komme tett på skiskytterstjernene i en spennende og sosial setting. Slike øyeblikk er med på å etablere gode kunderelasjoner og økt engasjement blant medarbeiderne. Vårt gjesteprogram egner seg enten du vil ha en totalopplevelse der ikke noe er spart på, eller du ønsker en uformell, men unik Holmenkollen-opplevelse.

Billetter til Skiskytterfesten får du på www.skiskytterfest.no (denne siden går først live onsdag 28. september).

Program Holmenkollen Skiskytterfest 17. – 19. mars
Fredag 17. mars – Sprint (kvinner/menn) start klokken 14.00
Lørdag 18. mars – Jaktstart (kvinner/menn) start klokken 12.45
Søndag 19. mars – Fellesstart (kvinner/men) start klokken 13.00


STATUS FRA ELITELAGENE
Elitelandslagene for både kvinner og menn jobber med å spisse vinterformen. Blant annet har de lagt bak seg en heftig høydesamling i Seiser Alm og i Obertilliach i Østerrike. Der fikk de kjørt seg på i bratte alpebakker, så vel som på rulleski og på skytebanen. Gutta kommer akkurat fra en fellessamling i Holmenkollen, mens jentene har trent mer på egenhånd fram mot NM i rulleskiskyting.

Neste stopp etter NM en samling i Frankrike, før gjengen jakter norsk snø (trolig Geilo) før sesongen braker løs for fullt på Sjusjøen.

På NM i Vik blir det nok fort en kamp mellom fjorårets gjennombruddskvinne Marte Olsbu og NM-grossisten Fanny Horn Birkeland (tre NM gull på rad). Hos gutta peker nok Johannes seg ut som en favoritt i de TV2-sendte rennene. Men som dere vet – i skiskyting kan alt skje.

Ole Einar Bjørndalen er for tiden i fødselsberedskap, og er i Hviterussland der han og kona straks venter barn. Emil Hegle Svendsen og Tarjei har vært småsyke, og stiller ikke på start i NM. Hos jentene står Synnøve over fordi hun har vært sliten og ikke respondert skikkelig på trening i det siste, mens Hilde Fenne og Kaia Wøien Nicolaisen er forkjøla.