Gå videre til innhold
Stafettsøndag i Kollen!

Blogginnlegg -

Stafettsøndag i Kollen!

I dag var det duket for stafett for kvinner og menn i Holmenkollen. De norske jentene gikk en god stafett og endte til slutt på 7.plass 2.02 bak vinnerene fra Tsjekkia. Gutta endte tilslutt på en 9.plass 2.31 bak vinnerene fra Russland.

Vi takker for en fin World Cup helg i Holmenkollen og håper å se mange av våre gode samarbeidspartnere under VM neste år. Hold av datoene 3-13.mars.2016. Da er det i Kollen det skjer!!

 For mer informasjon ta en titt på www.oslo2016.no.

 

Resultater Kvinner:

1. Tsjekkia

2. Italia

3. Frankrike

-

7. Norge

Resultater menn:

1. Russland

2. Tyskland

3. Østerrike

-

9. Norge

Vedlagt finner dere bilder til fri bruk. Ønsker dere å bruke noen av bildene til for eksempel kampanjer o.l skal dette godkjennes av NSSF.

Emner

Pressekontakt

Therese Engebråten

Therese Engebråten

Sponsoransvarlig Marked, kommunikasjon og sosiale medier 979 69 281

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo